ASUS TUF B560M-E nasıldır?

epitelyum

Hectopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming B560M-E anakartı i5 11400F ile uyumlu ve tam performans çalışır mı? Dayanıklı mıdır?
Bu arada bu anakart modeli hakkında çok konu göremedim. Bu model B560 Plus modelinin içinde midir?

ASUS TUF Gaming B560M-E anakartı i5 11400F ile uyumlu ve tam performans çalışır mı? Dayanıklı mıdır?
Bu arada bu anakart modeli hakkında çok konu göremedim. Bu model B560 Plus modelinin içinde midir?

Anakart 11400F ile gayet iyi çalışır ve kaliteli bir kart.
B560 Plus ile bu anakart farklı modeller.

Hız limiti dediğiniz Turbo bost ise evet işlemcinin Turbo bost özelliği anakart tarafından destekleniyor.

Hocam peki bu ikilinin yanına ekran kartı olarak PowerColor Red Devil 6600XT mi yoksa Gigabyte vision RTX 3060 mı gider.
Genel olarak RX'e daha yakınım sizin düşünceniz (mümkünse açıklayarak)

Hocam peki bu ikilinin yanına ekran kartı olarak PowerColor Red Devil 6600XT mi yoksa Gigabyte vision RTX 3060 mı gider.
Genel olarak RX'e daha yakınım sizin düşünceniz (mümkünse açıklayarak)

6600 XT hem daha yeni hem de AMD oyun konusunda daha iyi bir marka.
Birkaç tane video izledim testlere baktım aynı donanım ile daha iyi oranı var.

Ben 6600XT alırdım.

6600 XT hem daha yeni hem de AMD oyun konusunda daha iyi bir marka.
Birkaç tane video izledim testlere baktım aynı donanım ile daha iyi oranı var.

Ben 6600XT alırdım.
Anladım hocam teşekkürler. Peki son olarak i5 11400f in tam performansını alabilmek için b560 anakart serilerinden iyi modeller tercih edilmelidir söyleniyor. Bu attığım model bu tanıma uygun mudur sizce de?

Anladım hocam teşekkürler. Peki son olarak i5 11400F in tam performansını alabilmek için B560 anakart serilerinden iyi modeller tercih edilmelidir söyleniyor. Bu attığım model bu tanıma uygun mudur sizce de?

Gaiming ve Plus anakartlar kaliteli ve iyidir.
Tabii mümkün ise Plus modeli alın ama Gaming'de işinizi fazlası ile görecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı