volkancode
Femtopat
Daha fazla
Mavi ekranı büyük ihtimalle üretim hatası RAM'lerden dolayı alıyordun onun dışında destek listesinde adı geçmese bile bir RAM'in sorun yaşatma ihtimali oldukça düşük.
Bu RAM'ler işin görür SSD olarak da 980 tavsiye etmem, hem PCIe 4.0 desteği hem de DRAM'i yok.
Xpg Gammix D30 AX4U32008G16A-DR30 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Xpg Gammix D30 AX4U32008G16A-DR30 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Alıp problem yaşadığım RAM fury renegade idi. Sonra satıcıya geri iade ettim. Sorgusuz sualsiz aldı. Ben o ram'lerde sorun olduğunu düşünmüştüm. Onlar olmayınca eski ram'lerimi taktım şuan onlarla idare ediyorum. 16 gb ddr4 . Ama bu aralar biraz fazla mavi ekran vermeye başladı (eski sistemimde hiç sorun yaşamamıştım yani çalışan stabil bir ram olduğunun garantisini verebilirim)
m2 ssd için belki model no yanlış söyledim.PCEI 4 destekli m2
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Lakin dersenki o kadar uçmana gerek yok bütçe performans açısından önermiş olduğun m2ssd de alabilirim. Çok fazla marka model bilgisi olan birisi değilim.
Şöyle ki Fury Renegade daha iyi bir SSD 980 Pro'ya kıyasla. Hem de daha ucuz her türlü yararına.
RAM'lerinde sıkıntı yaşatması üzücü şimdi neyin sebep olduğunu kestirmek güç, BIOS'u da bir güncelleyip sıfırlamak gerekebilir.
@volkancode hazır sistemlerde Intel işlemcileri değil destek listesinde bulmak, adını duymadığın markalarla kombine edip satıyorlar pek sorun yaşayan da olmuyor. O açıdan sorunun tam sebebini söylemek güç.
SSD mevzusunda ise farkların hepsi Renegade lehine, gözün kapalı alabilirsin.
Çok bilgi sahibi olmamakla beraber listemde bu var. Çok mu uçuyorum bilemiyorum ki. Fiyatlar zaten uçuk
Sen de uçuk fiyatları buluyorsun. Bu da onun aynısı ve daha ucuz.
Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2E3200C16 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2E3200C16 32 GB (2x16) DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com