İlk zaman 1*16 GB almayı düşünüyorum, sonrasında 1 tane daha 16 GB alırım. RGB'li olmasına gerek yok, sadece sorun oluşturmasın. @Smmmhunter senin önerinle almıştım anakartı, artık kurmayı düşünüyorum.
1x16GB RAM'lerde hem çok seçenek yok hem de pahalılar. Alabiliyorsanız bunu zorlayın.Tekli 2000₺-2200₺ arası ama iyi bir modelse çıkabilirim. En son 2019'da topladığım DDR4 sistem hala sorunsuz çalışıyor. Sağlam bir RAM almak istiyorum.
Bu RAM'i aylardır herkes alıyor ve bazen bozuk çıkması haricinde EXPO ile ilgili sorun yaşatmıyor.Sipariş verdim. Teşekkürler, anakartta EXPO gibi uyumsuzluklara sebep olmaz, değil mi?
Patriot RAM'da EXPO tweaked kullanmalıyız değil mi?Bu RAM'i aylardır herkes alıyor ve bazen bozuk çıkması haricinde EXPO ile ilgili sorun yaşatmıyor.
Evet. Asus BIOS'unda EZ Mode'da direkt solda EXPO seçeneği var zaten.Patriot RAM'da EXPO tweaked kullanmalıyız değil mi?
Yok 3 tane seçenek var ya EXPO 1, EXPO 2 ve EXPO Tweaked diye. Üçü arasından Tweaked en iyisi sanırım. Bunu soruyordum.Evet. Asus BIOS'unda EZ Mode'da direkt solda EXPO seçeneği var zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.