ASUS TUF B850-Plus Wi-Fi vs MSI MAG B850 Tomahawk Max Wi-Fi

PolpoX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. AMD 9800x3D ile kullanılacak. Sizce bu iki anakarttan hangisi tercih edilmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tomahawk yapısal olarak daha iyi bir anakart hocam. Artı olarak bana göre Msi yazılımları daha kullanışlı.

Hoparlör girişi olarak tek girişi var sanırım...
1. olarak anakartdaki giriş değil, çıkış. İkincisi bu model tomahawk amd işlemcileri için alabileceğin en iyi anakart muhtemel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeşil jak hoparlör için, siyah jak bas girişi ses sistemin var. Onların bağlantısı yapabilme açısından tek giriş dedim.

Bilmediğim ve fikir alabilmek adına soruyorum. Almışken iyisini ya da mantıklısını almaya çalışıyorum. ASUS u sipariş verdim ancak iptal edebilirim. USB 4 önemli değil. Sadece verdiğim parayı hak etsin ve iyisi olsun istiyorum. Bir de şöyle iki model daha gördüm.

Hocam yardımcı olun lütfen

Son düzenleme:
Bu fiyatlarda alacağın anakartlar arasında performans farkı olmayacak, ona göre seç beğen al. Senin için USB önemliyse onu al. Ben MSI BIOS'una aşina olduğum için 9800x3d ile onu alırdım. Ama sana USB 4 lazımsa git Asus olanı al. Çünkü bu iki anakart da gereksiz güçlü zaten. İsterse 600W çeksin, attığın tüm anakartlar rahatlıkla besler bu işlemciyi.

Yukarıda da belirttiğim gibi USB 4 bana kazım değil. Asus B850 fiyatı 11 bine düşünce ve MSI kart yorumlarını görünce kafam bir karıştı.

Yukarıda da belirttiğim gibi USB 4 bana kazım değil. Asus B850 fiyatı 11 bine düşünce ve MSI kart yorumlarını görünce kafam bir karıştı.
Tomahawklar çok kaliteli. Kötü yorum görme ihtimalin çok az. Bazı belirli modeller var belirli markaların, mümkünse onlardan tercih et. Ben Asus Expedition serisi anakart kullanıyorum. Bilgisayarımı 2-3 hafta açık tuttuğum oldu, hiçbir olumsuz yönüyle karşılaşmadım. Cidden bazı modeller çok güven veriyor.

DDR4 sistemde yine ASUS TUF kullanıyordum. Şimdi DDR5 yeni sistem için yine ASUS TUF aldım (Kargoda). Ancak bir yandan da yorum ve konu okuyorum, o da kafamı karıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…