ASUS TUF B850-Plus Wi-Fi vs MSI MAG B850 Tomahawk Max Wi-Fi

DDR4 sistemde yine ASUS TUF kullanıyordum. Şimdi DDR5 yeni sistem için yine ASUS TUF aldım (Kargoda). Ancak bir yandan da yorum ve konu okuyorum, o da kafamı karıştırıyor :)
Yok bunu yapma işte. Sen al eline ürünü, memnun kalmazsan iade et. Siparişi verdikten sonra milletin yazdığı şeyler arasından 'ya kötü bir şey çıkarsa' diye stresli stresli bakınırsan keyfini çıkaramazsın aldığın ürünün. Hem 12K cebinden veriyorsun hem de akıl sağlığından :D

Yok bunu yapma işte. Sen al eline ürünü, memnun kalmazsan iade et. Siparişi verdikten sonra milletin yazdığı şeyler arasından 'ya kötü bir şey çıkarsa' diye stresli stresli bakınırsan keyfini çıkaramazsın aldığın ürünün. Hem 12K cebinden veriyorsun hem de akıl sağlığından :D

Şimdi kutular açılmadığı için yanlış bir tercihim varsa düzelteyim diyorum :) Yoksa kasayı dizdikten sonra, arıza ya da uyumsuzluk olmadığı sürece değişmem :) Kasa harbiden toplama oldu ama :) Kasa, ekran kartı MSI, anakart, soğutucu Asus :)

Yanlış tercih olayı değil artık. Bu fiyatlarda alacağın her şey senin işlemcini tam performansta çalıştırır. Tasarımı olur, RGB desteği olur, Wifi olur, bu gibi şeyleri konusunda hangisini istediğin önemli şuan.

Tasarıma önem veriyorum açıkçası. Sistem hoşuma gitti ama tek bir marka olarak toplayabilseydim daha mutlu olurdum tabi :) Öyle saçma bir takıntım var.

Asus soğutucu 3600 e geldi. Fiyat olarak bence çok iyi ama görseli kötü :)

Takıntı yapma, istemeye istemeye sırf marka diye almışsın. İçinde kalmaz umarım. Bence bir şeye odaklan. Marka mı istiyorsun görünüş mü. Benim hiç marka takıntım yok. 15 farklı marka ürün kullanıyorum bilgisayarımda. Uyumsuzluk su ana kadar 0. Görünüşü de hoşuma gidiyor hem böyle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı