ASUS TUF Dash F15 2022 alınır mı?

fagan567

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bilmeyenler için işlemcisi Intel Core - i7 12600h, ekran kartı RTX 3060, 15.6 inç 144 Hz FHD display ekrana sahip. Hem oyun oynayacağım, hem okul için kullanacağım. Yeterli olur mu? Bu arada bu model 2022 modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmeyenler için işlemcisi Intel Core - i7 12600h, ekran kartı RTX 3060, 15.6 inç 144 Hz FHD display ekrana sahip. Hem oyun oynayacağım, hem okul için kullanacağım. Yeterli olur mu? Bu arada bu model 2022 modeli.
Tam bütçe ne?

Ben Amazondan sifariş vereceğim , bu bilgisayar 1150 dolar . Daha fazlasıni almaya mailiyyetim yok 1150 dolara kadar bütçem var
Başka öneri verirsen sevinirim ama bunun neyi kötü ki ?

Ben Amazondan sifariş vereceğim , bu bilgisayar 1150 dolar . Daha fazlasıni almaya mailiyyetim yok 1150 dolara kadar bütçem var
Başka öneri verirsen sevinirim ama bunun neyi kötü ki ?
1 tane bile dash görmedim F/P, dolarla alınanların durumunu bilmiyorum başkasını gelip yardım eder.

1 tane bile dash görmedim F/P, dolarla alınanların durumunu bilmiyorum başkasını gelip yardım eder.

İşlemci ve ekran kartı performansı hakkında bilgi varsa söyle lütfen. Yeterli performansı verir mi vermez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…