hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.912 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar, bu bilgisayarda ne yazık ki Valorant'ta bile 60 70 FPS zor alıyoruz. Windows'ta güç ayarları yüksek performansta.
Arkadaşlar, bu bilgisayarda ne yazık ki Valorant'ta bile 60 70 FPS zor alıyoruz. Windows'ta güç ayarları yüksek performansta.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #2 Şarja bağlı mı? Driverlar Güncel mi? Ekran kartı driverları indirdiniz mi?
W w3ness Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #3 hile kodlayan hacker dedi: Arkadaşlar, bu bilgisayarda ne yazık ki Valorant'ta bile 60 70 FPS zor alıyoruz. Windows'ta güç ayarları yüksek performansta. Genişletmek için tıkla... Cihazı sarjda mı kullanıyorsunuz?
hile kodlayan hacker dedi: Arkadaşlar, bu bilgisayarda ne yazık ki Valorant'ta bile 60 70 FPS zor alıyoruz. Windows'ta güç ayarları yüksek performansta. Genişletmek için tıkla... Cihazı sarjda mı kullanıyorsunuz?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.912 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mayıs 2023 #4 Egehanss dedi: Şarja bağlı mı? Driverlar Güncel mi? Ekran kartı driverları indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet şarjda güncel indirildi.
Egehanss dedi: Şarja bağlı mı? Driverlar Güncel mi? Ekran kartı driverları indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet şarjda güncel indirildi.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 11 Mayıs 2023 #5 hile kodlayan hacker dedi: Evet şarjda güncel indirildi. Genişletmek için tıkla... RAM kaç GB?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.912 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Mayıs 2023 #6 Egehanss dedi: RAM kaç GB? Genişletmek için tıkla... 8 GB.
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 12 Mayıs 2023 #7 hile kodlayan hacker dedi: 8 GB. Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8+8 yaptığın takdirde ciddi bir artış olacaktır.
hile kodlayan hacker dedi: 8 GB. Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8+8 yaptığın takdirde ciddi bir artış olacaktır.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.912 Makaleler 2 Çözümler 9 12 Mayıs 2023 #8 Egehanss dedi: Çift kanal 8+8 yaptığın takdirde ciddi bir artış olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum. Ben farklı bir Windows ayarı olabileceğini düşünüyorum. Bir de garantiyi bozmadan nasıl RAM'i yükselteceğiz?
Egehanss dedi: Çift kanal 8+8 yaptığın takdirde ciddi bir artış olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum. Ben farklı bir Windows ayarı olabileceğini düşünüyorum. Bir de garantiyi bozmadan nasıl RAM'i yükselteceğiz?
Egehanss Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 611 Çözümler 5 13 Mayıs 2023 #9 hile kodlayan hacker dedi: Bunu biliyorum. Ben farklı bir Windows ayarı olabileceğini düşünüyorum. Bir de garantiyi bozmadan nasıl RAM'i yükselteceğiz? Genişletmek için tıkla... Sanırım teknik servise götürerek.
hile kodlayan hacker dedi: Bunu biliyorum. Ben farklı bir Windows ayarı olabileceğini düşünüyorum. Bir de garantiyi bozmadan nasıl RAM'i yükselteceğiz? Genişletmek için tıkla... Sanırım teknik servise götürerek.