ASUS TUF dash F15 FX516PC-HN558 alınır mı?

mahmutsevki

Zeptopat
Daha fazla  

Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Uzun araştırmalar sonucu bu laptopu almakta karar kıldım. Sizce nasıl?

2 kg olması ve pil ömrünün 12 saate kadar olması beni cezbeden kısımlardan biriydi. Adaptör taşımayıp sadece laptop taşırım daha rahat olur diye düşündüm.

Bir de 8 GB RAM var onu 16 GB yapacağım yakında. Yükseltilmeye açık değil mi? Yanlış okumadım, sonradan ek slot var oraya 8 GB RAM takabilirim?

Dostum bende farklı bir modeli var. Pil ömrü 6 saat üzeri yazıyor ama 2-3 saat anca gidiyor bilgin olsun. Bir de pilde kullanırken bilgisayarın performansı hissedilir derecede düşüyor. Onun dışında ram'i 16 gb yapmanı tavsiye ederim.

Dostum bende farklı bir modeli var. Pil ömrü 6 saat üzeri yazıyor ama 2-3 saat anca gidiyor bilgin olsun. Bir de pilde kullanırken bilgisayarın performansı hissedilir derecede düşüyor. Onun dışında ram'i 16 gb yapmanı tavsiye ederim.
Sence Asus Tuf Gaming mi alayım Asus Tuf Dash mi? Gaming alırsam aklımdaki model şu. Pil o kadar gitmiyorsa cidden anlamı yok yani aynı fiyata daha kötüsünü almanın. Bunda da rami 16 yapacağım.

Sence Asus Tuf Gaming mi alayım Asus Tuf Dash mi? Gaming alırsam aklımdaki model şu. Pil o kadar gitmiyorsa cidden anlamı yok yani aynı fiyata daha kötüsünü almanın. Bunda da rami 16 yapacağım.

Ben, sadece numerik tuş takımı için bile TUF Gaming serisini tercih ederdim. Zaten özellik farkı da çok yok gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı