ASUS TUF Dash F15 FX516pm 2021 kötü performans

DaimonBia

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2021 yılında RTX 3060 Intel i7 11370H 16 GB RAM 1TB SSD'li ASUS TUF almıştım o zamanlar oyun oynamıyordum şimdi oyun oynamaya tekrar başladım bilgisayar LoL'de 80 Valorant'ta 120 FPS civarı alıyor. Arkadaşlarımla konuştuğumda bu değerlerin çok düşük olduğunu öğrendim zaten bana da saçma gelmişti LoL'de 80 100 FPS arası alması bu arada Turbo modda ve şarjda kullanıyorum bilgisayarı. Bu problemi çözebilmek için tüm driverları güncelledim NVIDIA geforxe Experience kullanarak ekran kartını ASUS'un MyASUS uygulamasından da diğer driverları ama herhangi bir değişme olmadı. Zamanında 18 bin lira civarı para vermiştim o zamanlar aynı fiyatın 5 bin lira altına Monster alan arkadaşlarım çok daha iyi performans alıyor biraz pişman oldum açıkçası ASUS aldığıma performans açısından. Benim de hatam var i7 11800H kullanan bir bilgisayar almak daha mantıklı olacaktı büyük ihtimalle ama bu işlemcinin de tek çekirdek performansı iyi olduğu için oyunlarda problem yaşamacağını düşünmüştüm problem olsa bile şu anki FPS değerleri çok düşük değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı