@messinicocugu
Reis bende bunu araştırıyorum. 3060'a en iyi giden işlemci bu diyen var demeyen var. Naçizane bir yorumunu alabilir miyiz?
Bana göre ASUS olması aşırı avantaj.
Bu laptop CAM ve CAD programları kullanmak için kullanılacak. ( Solidworks, Autocad, NX gibi) Aynı zamanda da ekstradan oyunlar için yüksek performansı sağlar mı?
Hiç bir şey kusursuz değildir. Soğutucu ile iş görür herhalde. Zaten geneli teknik resim ile uğraşıcam. Bu arada buna hangi windows yazılımını yüklememi tavsiye edersin?
Hiçbir şey kusursuz değildir. Soğutucu ile iş görür herhalde. Zaten geneli teknik resim ile uğraşacağım. Bu arada buna hangi Windows yazılımını yüklememi tavsiye edersin?
Bu arada bu 105W. Bkz. Asus TUF Dash F15 FX517ZM-HN118W Notebook
Düzgünden kastin ne hocam. Ona göre önerir misin? Benim için önemli olan bozulursa falan teknik servis ile de sürünmemek asus a bu yüzden sıcak bakıyorum hele ki casper ve lenovo gibi markalara kıyasla...
Linkte yer alan Asus'u; ağrlıklı olarak CAD, GIS ve 3D programlarında kullanmak üzere almayı planlıyorum. Bu fiyatı kaçırmadan almalı mıyım? Bu fiyat aralığında (30.000 - 32.5000 TL arası) başka öneriler de varsa, bakabilirim.