Çözüldü ASUS TUF Dash F15 FX517zm maksimum RAM desteği nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erbakaan

Decapat
ASUS TUF Dash F15 FX517ZM-HN073 laptopum var RAM yükseltmek istiyorum, hem Intel'in sitesinde i7-12650H işlemcinin 64 GB'a kadar RAM desteklediğini hem de CMD'den Max Memory komutunu girdiğimde 64 GB'a kadar desteklediğini görüyorum. Fakat FX517Zm'nin ASUS kendi sitesinde görünen ve telefonda teknik destek elemanının söylediği Max 32 GB RAM desteklediği yönünde. Çok arada kaldım, kafam karıştı. Eğer 64 GB destekliyorsa direkt 64 GB'a çıkmak istiyorum ama emin olamıyorum. Şu anda 2x8GB SO-DIMM 4800MT/sden toplam 16 GB RAM var. Bilenler yardımcı olabilir mi? ASUS'un dediğini mi kale almalıyım yoksa teknik verileri mi?

Çözüm
64 GB destekliyor. ASUS kendisini maksimum 32 GB sattığı için onu maksimum değer alıyor. 64 GB rahatlıkla çalışır.
64 GB destekliyor. ASUS kendisini maksimum 32 GB sattığı için onu maksimum değer alıyor. 64 GB rahatlıkla çalışır.

Çözüm

Teşekkür ederim cevap için.

Herhangi bir arıza/sıkıntı vs. olmaz değil mi hocam? Ve 64 konfigürasyonu için 2 ürün arasında kaldım.

Bu Crucial CL değeri 40. Toplam fiyatı daha uyguna geliyor.

Bu da Kingston olan. CL değeri 38. Tekli satılıyor, 2 tane alacağım, fiyatı daha pahalı diğerine göre.

Sizce 2 CL değerlik fark için aradaki fiyat farkına değer mi yoksa gereksiz mi olur Crucial alıp geçeyim mi hocam? Şimdiden sağ olasın.

Teşekkür ederim cevap için.

Herhangi bir arıza/sıkıntı vs. olmaz değil mi hocam? Ve 64 konfigürasyonu için 2 ürün arasında kaldım.

Bu Crucial CL değeri 40. toplam fiyatı daha uyguna geliyor.

Bu da Kingston olan. CL değeri 38. tekli satılıyor, 2 tane alacağım, fiyatı daha pahalı diğerine göre.

Sizce 2 CL değerlik fark için aradaki fiyat farkına değer mi yoksa gereksiz mi olur Crucial alıp geçeyim mi hocam? Şimdiden sağ olasın.

Crucial alıp geçin, farka değmez. Bir problem de olmaz 64 GB kullanmakta.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı