Bu laptop alınır mı? Yorumlarda bir kisi ürün bozuk cikmis degistirmisler yenisiyle o da bozuk cikmis. Almaya da cekiniyorum. Sizce alınır mı? Satıcı sadece Hepsiburada'nın kendisi olursa daha iyi olur degisim ve iadede sıkıntı cıkarmıyorlar.
aradim da bulamadim gpn teknoloji var o da gelimce haber verin diyor o site guvenli mi ?Hp omen 2023 4060’lı varyasyon var onu alın.
suan bile 43k-45k civari o zamana bu rtx 3070 lerin fiyatida artmaz mı ? elimi biraz cabuk tutayim fiyat firlamasin diye bakiyorum4060 modelleri bekleyin.
Aradim da bulamadim GPN Teknoloji var o da gelimce haber verin diyor o site guvenli mi?
Şu an bile 43K-45K civari o zamana bu RTX 3070'lerin fiyatı da artmaz mı? Elimi biraz cabuk tutayim fiyat firlamasin diye bakiyorum
tahminen ne zaman yenilenir ?34K civarından bile çıkan modeller oldu, sadece stokları bitti. Yakında çoğalır.
Tahminen ne zaman yenilenir?
anladım teşekkürlerBen aynı fiyata geleceğini düşünmüyorum ha abartı bir zam yer mi bilemem çünkü cihaza çok talep var.
Site güvenilir. Olmasa mimlenirdi burda çoktan.
ins o zamana kadar yukselmesin baska birsey istemem rtx 2070 alacaktim 3070 bekledim simdide bi 4060 ya da 4070 bekleyelimKesin bir şey söylemek zor da ortalama 10-20 gün maksimum muhtemelen.
4060 3070'e denk mi olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.