ASUS TUF Dash F15 monitör bağlayınca Hz nasıl değişir?

Adaptörde sıkıntı yok.
Amazon.com.tr G-Sync'te açılıyor, istediğin Hz'de alıyorsun. Buna bütçe ayırana kadar HDMI kullan. Sonra buna geçersin. Monitör geldiğinde de ölü piksel testini unutma.

Kral sana aşırı soru sordum ama sonuncusunu sorayım o zaman ahahahah monitörü aldıktan sonra tek yapmam gereken ölü pixel testi mi başka bir şey var mı?

Kral sana aşırı soru sordum ama sonuncusunu sorayım o zaman ahahahah monitörü aldıktan sonra tek yapmam gereken ölü pixel testi mi başka bir şey var mı?

Dostum bu iş için zaten forumda vakit geçiriyorum. Dilediğini sorabilirsin. Rahat ol.
Genelde 3 test yapılır.
Ölü Piksel - UFO Testi - IPS Glow testi.
Sayfaların linklerini bırakmıyorum zaten kolaylıkla yazınca bulunuyorlar.
Daha kapsamlı testler de var ama monitör ve görüntüleme işlerinden anlamıyorsan yapmasanda olur.

IPS G4'ler nasıl hocam?

Kötü. Samsung'un monitörleri vasat oluyor. Bir iki TOP ürünleri hariç dip ürünler fiyasko. G4'ün tek avantajı input lag süresi 2.9 ms. Akıcı bir FPS deneyimi sunabilir ama bu yetmez. Çünkü Total response değeri 16 Ms'ye kadar çıkıyor.

Hocam Samsung için en top modelleri oddysey'in g8 g9 oled modelleri dimi?

Aynen öyle. Onlarda aşırı pahalı. İtopik fiyatlarda monitör almak için çok güçlü bütçe lazım.
Hocam geçen mediamarktta ark modelini gördüm, mükemmeldi. Tepe modelleri çok güzel fakat gem itopik bütce ve sistem lazim.

Hocam geçen mediamarktta ark modelini gördüm, mükemmeldi. Tepe modelleri çok güzel fakat gem itopik bütce ve sistem lazim.
Sizde vardir o bütçe mesela. 4 tane monitör kullaniyorsunuz, 2x sli rtx 4090'niniz varmış. Öyle diyorlar.

Sizde vardir o bütçe mesela. 4 tane monitör kullaniyorsunuz, 2X SLI RTX 4090'niniz varmış. Öyle diyorlar.

Bende mi? Şaka olmalı bu. Monitör konusunda belki haklı olabilirsin (bu bir sır) ama İtopik bir monitör almak hala nasip olmadı.
En pahalı monitörüm Beyaz bir ROG.

Hocam geçen MediaMarkt'ta Ark modelini gördüm, mükemmeldi. Tepe modelleri çok güzel fakat gem itopik bütçe ve sistem lazim.

Bu monitörleri almak zor iş. Ülkemiz için lüksün lüksü oluyor. Fakat bu seviyeye çıkıldığında konuştuğumuz teknik terimler de değişiyor. Kendi içlerinde parasını hak etmeyen modellerde var. O yüzden pahalı olması onu alınır yapmıyor. Bu TV ve Monitör işinde çok seçici olmak lazım.

Hocam en pahali monitorunuz ile ben bi 2 sene rahat yasarim.

Kral bugün elime ulaştı monitör ve kurdum. Dediğin testleri de yaptım hepsi tamamdır. Sadece 1 ve 2. monitör olarak ayrı ayrı algılamadı sanırım bilgisayar. Bunun çözümünü biliyor musun? Bir tane ekran gözüküyor ve 1/2 yazıyor. 1 ve 2 ayrı monitör yok yani. İkisi de birbirinin aynısı şu an da. Uzatamadım yani.

Tamamdır kral bunu da hallettim. Her şey tamamdır şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…