Merhaba ben aşağıda görmüş olduğunuz RAM'i kullanıyorum ve yetmiyor yükseltmek istiyorum ama kimisi senin RAM'in gömülü o yüzden yapamazsın derken kimisi de gömülünün yanına takabilirsin bir slotun var diyor. Görev yöneticisinde kullanılan yuvalar 1x1 şeklinde gözüküyor ama aldığım kutuda da yazdığı gibi onboard bilgilendirmede bulunursanız sevinirim.
Bu işlemleri yaptıktan sonra FPS performansımdaki gelişme durumu hakkında da eğer fikriniz varsa paylaşırsanız güzel olur. Teşekkürler.
Bana mediamarkttan aldığımda görevli adam rami değiştirebilirsin demişti ben baya kazıklandım o zaman? 12.050 verdim Witcher 3 oynayamıyorum bu ne dangalak iştir.
Kasayı acıp bakma sansınız varsa bır bakın hocam, bazı vıdeolarda upgrade edebılmısler ama sızde alan gozukmuyor nedense, Witcher 3'u o sıstemle oynayabılmenız lazım nasıl oynayamıyorsunuz ki? Bende de benzer sistem var.
Kasayı acıp bakma sansınız varsa bır bakın hocam, bazı vıdeolarda upgrade edebılmısler ama sızde alan gozukmuyor nedense, Witcher 3'u o sıstemle oynayabılmenız lazım nasıl oynayamıyorsunuz ki? Bende de benzer sistem var.
PC'de zaten sorun var ya. Açıyorum hem almam gereken fpsleri alamıyorum üstüne üstlük oyun kapanıyor direkt. Kimileri ekran kartını kullanmıyor felan diyor ama ne yaptım ne ettiysem sorunu çözemedim Ankara'da Asus servisine vereceğim ama vermeden önce ram arttırımı da yapamayacağımı öğrendim bu nasıl bir rezilliktir hayret ediyorum. Asus ve Mediamarkta bulaşanda hata... Ayriyetten kasa açıp bakma felan hiö anlamam hocam ya aynı modelde de videolara baktım uprage ediliyor diyorlar hiçbir şey anlamıyorum.
Normalde RAM expertte o bos yer gozukmesı lazımdı diye bılıyorum, bir tane anakarta baglı RAM var bırtanede normal slot gozukuyor vıdeolarda. Oyunda Afterburner'la kontrol etmeyı denedınızmı neyın yanlış gittigini vs anlayabılırsınız belki.