E Ege Alp Aslan Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Hazır değil yazmasına rağmen aktif ve FPS'imi 144e kısıtlıyor kapatıyorum oyuna girince tekrar açılıyor çok saçma kurtulamıyorum.
Hazır değil yazmasına rağmen aktif ve FPS'imi 144e kısıtlıyor kapatıyorum oyuna girince tekrar açılıyor çok saçma kurtulamıyorum.
Soovny Boom Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 434 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Kasım 2024 #2 Battery Boost aktif olabilir mi hocam?
E Ege Alp Aslan Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 Soovny Boom dedi: Battery Boost aktif olabilir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet aktif kapatmalı mıyım?
Soovny Boom dedi: Battery Boost aktif olabilir mi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet aktif kapatmalı mıyım?
Soovny Boom Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 434 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Kasım 2024 #4 Ege Alp Aslan dedi: Evet aktif kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de pil tasarrufu için FPS'inizi kısıtlayabilir kapatıp deneyiniz.
Ege Alp Aslan dedi: Evet aktif kapatmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii ki de pil tasarrufu için FPS'inizi kısıtlayabilir kapatıp deneyiniz.
E Ege Alp Aslan Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #5 Soovny Boom dedi: Tabii ki de pil tasarrufu için FPS'inizi kısıtlayabilir kapatıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Kapatmama rağmen whisper mode aktif olduğu gene de kısıtlıyor.
Soovny Boom dedi: Tabii ki de pil tasarrufu için FPS'inizi kısıtlayabilir kapatıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Kapatmama rağmen whisper mode aktif olduğu gene de kısıtlıyor.
Soovny Boom Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 434 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Kasım 2024 #6 Bu ikisi kapalı iste Experience FPS kısıtlaması yapmaması lazım. Laptopunuzun fan ayarlarını vs. kontrol edebildiğiniz bir paneli/uygulaması var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-09 235626.png 43,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu ikisi kapalı iste Experience FPS kısıtlaması yapmaması lazım. Laptopunuzun fan ayarlarını vs. kontrol edebildiğiniz bir paneli/uygulaması var mı?