S sagohayranı Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #11 bados123 dedi: @sagohayranı iyidir Nitro 16. Genişletmek için tıkla... Hocam malzeme kalitesi olarak TUF daha iyi olarak biliyorum ve bana tasarımı çok hoş gelmedi çok kalın tasarlanmış.
bados123 dedi: @sagohayranı iyidir Nitro 16. Genişletmek için tıkla... Hocam malzeme kalitesi olarak TUF daha iyi olarak biliyorum ve bana tasarımı çok hoş gelmedi çok kalın tasarlanmış.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.829 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #12 sagohayranı dedi: Hocam malzeme kalitesi olarak TUF daha iyi olarak biliyorum ve bana tasarımı çok hoş gelmedi çok kalın tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi olarak TUF daha iyi evet ama soğutma konusunda maalesef sınıfta kalıyor.
sagohayranı dedi: Hocam malzeme kalitesi olarak TUF daha iyi olarak biliyorum ve bana tasarımı çok hoş gelmedi çok kalın tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi olarak TUF daha iyi evet ama soğutma konusunda maalesef sınıfta kalıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #13 Nitro 16 soğutma panel kalite olarak gerçekten başarılı bir laptop.