ASUS TUF F15 alınır mı?

Bütçe
45000

berkaytuunc

Yoctopat
Daha fazla  
ASUS TUF F15 alınır mı?
Üniversiteye gideceğim. Kendi laptopum. Çok kötü 45k bütçem var bilgisayar arıyorum. Bulabildiğim iyi markalardan 140W 4070'li tek laptop bu. RAM ve SSD sonra yükseltilir ama CPU ve GPU iyi olması lazım. MSI Cyborg Katana falan da baktım HP Victus da baktım ama bu bilgisayardaki özelliklerle aynı olanların fiyatı 50'den başlıyor. Ben de emin olamadım.
13. nesil i7.
512 GB SSD.
16 GB DDR5 RAM.
RTX4070 (115+25 Dynamic Boost)

Daha önce kısıtlı zamanda araştırmaya fırsat bulamadığımdan Casper Excalibur almıştım ve bir kere bu laptop işinden canım sıkıldı. Bir daha sıkılsın istemiyorum. O yüzden bu bilgisayar alınır mı? Alınmazsa maksimum 45 olacak şekilde hangi bilgisayar alınır?

Ne amaçla kullanacaksınız? Çöp Katana ve Sword falan bakmayın sakın MSI geçiyor markada diye.

Ne amaçla kullanacaksınız? Çöp Katana ve sword falan bakmayın sakın MSI geçiyor markada diye.

Hocam daha çok oyun için arıyorum. Yukarıdaki arkadaş ta Katana demiş ama desiğiniz gibiyse yine sıkıntı. O yüzden bilemedim emin olamadım. TUF kullanan başka bir arkadaşa yazdım(onun ki bayağı eskiymiş 1050 li) memnun değildim halen de değilim demiş. Oyun oynamasa bile ısınma fan yapıyormuş. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Güncel değil derken 2023 kasa olması şeklinde mi hocam?

Hocam bu attığınız cihazın incelemelerini de izledim. Yeni açılmış cihaz bile Cyberpunk orta ayarlarda 90 dereceleri görüyor. O yüzden çok içime sinmedi.

Hocam buna da baktım. Amazon'daki ilanda ekran kartı wat değeri yazmıyor. Ayrıca herkes soğutmasından falan aşırı memnun. Lakin kasa kalitesi falan olarak ve ısınmadığı halde performans olarak memnun değiller.

Son düzenleme:

120W TDP mevcut. Performans olarak birazcık limit var ama TUF'a karşılık daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu TUF kasası 2022'den beri aynı.

120W TDP mevcut. Performans olarak birazcık limit var ama TUF'a karşılık daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu TUF kasası 2022'den beri aynı.

Hocam kasa derken sadece dış kasa mı yoksa tamamı mı? Ayrıca tufa karşılık neden mantıklı?

Hocam kasa derken sadece dış kasa mı yoksa tamamı mı? Ayrıca tufa karşılık neden mantıklı?

Bu yıl tufa bir yenilik yapıldı fakat onlar Türkiye'ye gelmedi. 2022 ve 2023 yıllarında kasa değişmedi, soğutma da cok ufak bir şey belki vardır veya yoktur. Tufa karşı mantıklı dediğim olay hangi testlere baktınız bilmiyorum ama Victus'un fiyat ve performans dengesi daha iyi. Kötü bir performans sergilemiyor. Değerlere bakabilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki genel olarak attığım TUF modeli alınmaz mı? Veya alınmayacak kadar kötü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…