ASUS TUF F15 alınır mı?

ultranitrox

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Aşağıdaki linkteki ASUS laptopu önerir misiniz? Herhangi bir ısınma ya da başka bir problem yaşayan var mıdır? ASUS kullanan arkadaşlar cevap verebilirse çok sevinirim.

Bence tercih etmeyin.
4070 gibi bir ekran kartında Acer'da Predator HP'de Omen ASUS'da ROG Lenovo'da Legion gibi üst segment modelleri almanızı tavsiye ediyorum.
Ayrıca 64 GB RAM muhtemelen hiçbir zaman işinize yaramayacak.

Hocam doğru o modeller daha iyi olacaktır fakat Tuf serisi Victus vb. modeller gibi değil. Alt segmentin en kaliteli serisi.
Bence tercih etmeyin.
4070 gibi bir ekran kartında Acer'da Predator HP'de Omen ASUS'da ROG Lenovo'da Legion gibi üst segment modelleri almanızı tavsiye ediyorum.
Ayrıca 64 GB RAM muhtemelen hiçbir zaman işinize yaramayacak.

Alt segmentin en kaliteli serisi.
Alt segmentteki ürünleri sıralayacak olsaydım TUF F15 en aşağılarda olurdu. Hatta şöyle bir sıralayayım kalite olarak.
Nitro 5/LOQ
Victus 16/Katana
IdeaPad G3
TUF A15
Victus 15
TUF F15
Nitro V15/16
Thin/Cyborg
Evet, hakikaten en altlarda oluyormuş.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Alma diyenlerin nedenini merak ediyorum, yani ısınmadan dolayı mı performanstan dolayı mı yoksa başka bir sorundan dolayı mı bunu dediniz. Seçeneklerim arasında iki laptop daha bulmuştum bunları da göndereyim. f/p ürünü bakıyorum, en azından bir kaç sene oyunlarda sorun yaşamak istemiyorum. Ürün Amerika'dan alınacağı için bizdeki linkleri göndermiyorum. Walmart ve amazonda daha uyguna ve daha iyilerini bulamadım. Msı-Hp-Asus arasından hangisini önerirsiniz? Buna göre birini alacağım.Max 1600 dolara çıkabilirim.

Peki gönderdiğim amazon linkindeki Hp Victus daha mı iyidir? Fiyat olarak da çok uygun geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…