Selam, yaklaşık 1 ay önce ASUS TUF F15 aldım ve içinde Windows 11 ve Armoury Crate direkt kurulu olarak geldi. Bilgisayarımı biraz özelleştirmeye karar verdim ve gidip Armoury Crate'yi açıp bakmaya başladım. Sonrasında Aura Creator'e girdim ancak bu ekranla karşılaştım ve hiçbir türlü de bunu aşamadım(uygulama güncel, sürüm güncel, her şeyi güncel tutmama rağmen göremiyorum).
Ancak uygulama hiçbir sorun yok, cihaz kısmından klavyenin temel aydınlatmalarını değiştirebiliyorum ancak orada da Aura Sync kısmına geldiğimde şöyle bir kısım görüyorum. Bu normal mi?
Bu durumu nasıl halledip klavyemin ışıklarını kişiselleştirmeye başlayabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Not: Bilgisayarın üstünde rgb ışıklarının Aura destekli olduğu yazıyor.
Hocam bir tur inceledim video eskiydi, güncel halini de buldum ve tekrardan inceledim ancak benim problemi burada göstermiyor. Açıkçası benim problemi yaşayan herhangi biri ile de karşılaşamadım. Yine de sağ olun.