ASUS TUF F15 çok ısınıyor

Astroperator

Decapat
Daha fazla  
ASUS TUF F15.
1660 Ti.
i7 10870H.
16 GB RAM.

Arkadaşlar merhaba. Şu an bilgisayarın termal macun toz falan filan bütün her şeyi eksiksiz yapıldı. Isınma problemi vardı eskiden ve ben de bakımlarını yaptırdım. Fakat her şey aynı. Ekran kartı 88-90 derecelerde. İşlemci 86-95.

ASUS TUF F15.
1660 Ti.
i7 10870H.
16 GB RAM.

Arkadaşlar merhaba. Şu an bilgisayarın termal macun toz falan filan bütün her şeyi eksiksiz yapıldı. Isınma problemi vardı eskiden ve ben de bakımlarını yaptırdım. Fakat her şey aynı. Ekran kartı 88-90 derecelerde. İşlemci 86-95.

ASUS TUF A15 modeli var Ryzen 7 işlemci Max 88 dereceyi ekran kartı 75 dereceyi gördü senin ekran kartın garip ısınıyor.

O işlemci zamanının hayvan gücünde olan ama soba gibi ısınan işlemcisiydi, ortalama bir soğutma ile o dereceleri görmek son derece normal. Fakat şöyle bir araştırma yaptığımda da değerlerin normal olduğunu gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada Hint'li arkadaşımız incelemesini yapmış, ekran kartı 1650 Ti olmasına rağmen bile o da oyundan oyuna 85 derecelere çıkmış fakat asla 90 olmamış. Sen yine de termal macun değiştir ve özellikle Honeywell PTM7950 gibi sıvı macun kullanmaya çalış ki tam etki etsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı