ASUS TUF F15 FX507ZI4 vs MSI Katana 17 B13VFK-1037xtr

mertkaradag

Hectopat
Bu iki bilgisayar arasında kaldım. 4070'li 145W 15 inç bilgisayar mı yoksa 17 inç 4060'lı 105W bilgisayar mı? Ve soğutma olarak ASUS'un MSI'a göre yetersiz kaldığını okudum birkaç yerde ayrıca yazılım kısmında MSI oldukça önde lakin diğer özelliklere baktığımda ASUS tarafında birçok ek görebiliyorum. Ve az çok herkesçe bilindiği üzere ASUS sağlamlığı diye bir gerçek var. Ben bu bilgisayarı uzun süre boyunca kullanacağım için beni olabildiğince sorunsuz götürmesini isterim. Sizlerin düşüncesi nelerdir? Aynı fiyata Acer, Lenovo, Dell gibi bilgisayarlar önermeyin. Mümkünse ASUS, MSI ve HP markalarından başka almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O Asus TUF modeli yanıyor zaten, boş verin. 140W ayrıca, 145 değil.
Tam bütçeniz nedir? Ayrıca niye marka takıntınız var?
Bütçem 60 bine kadar ve marka takıntım yok aslında sadece piyasadaki en iyi bilgisayar üreten firmalar bunlar. Acer ve Lenovo kullanan arkadaşlarımın bilgisayarın kasasından kaynaklı sorunlardan dolayı birkaç defa servise götürüp getirdiğini biliyorum. Bilgisayarlarından genel olarak memnunlar, kötüleme vb. şeyler yapmadılar lakin Asus ve MSI gibi köklü markalardan alışveriş yapmak istiyorum. Sizin de bildiğiniz üzere MSI yazılım kısmında çoğu markadan üstün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…