A Ahi Mirza Decapat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i7 12700H / RTX 3050ti / DDR5 16 Gb Ram / Windows 10 Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Yakın tarihte aldığım laptopun termal macunları yenilemek istiyorum. Termal macun önerir misiniz? Bir de ne kadar sıkacağım macunu, tarif eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
Arkadaşlar merhaba. Yakın tarihte aldığım laptopun termal macunları yenilemek istiyorum. Termal macun önerir misiniz? Bir de ne kadar sıkacağım macunu, tarif eder misiniz?
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 6 Kasım 2023 #2 Pullsar ® Pullwark Bold | 2 Gram | Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Pullsar ® Pullwark Bold | 2 Gram | Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Kendim de kullanıyorum, güzel macun.
Pullsar ® Pullwark Bold | 2 Gram | Termal Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol Pullsar ® Pullwark Bold | 2 Gram | Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Kendim de kullanıyorum, güzel macun.