Merhaba ASUS TUF Gaming F15 bir laptopa sahibim RAM'im 8 GB ve bana çok az geliyor 1 tane daha 8 GB RAM alacağım RAM bilgilerimi ve alacağım RAM'i aşağıda paylaştım.
Merhaba ASUS TUF Gaming F15 bir laptopa sahibim RAM'im 8 GB ve bana çok az geliyor 1 tane daha 8 GB RAM alacağım RAM bilgilerimi ve alacağım RAM'i aşağıda paylaştım.
Bigboy B32D4SC22/8G 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bigboy B32D4SC22/8G 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Samsung cihazdan çıkma demişsiniz başka marka göstermişsiniz bu site çok güvenmiyorum bilindik sitelerdede pahalı ben bu Samsung RAM'ı alsam Dual channel çalışır mı ve zararı olur mu bana
Samsung cihazdan çıkma demişsiniz başka marka göstermişsiniz bu site çok güvenmiyorum bilindik sitelerdede pahalı ben bu Samsung RAM'ı alsam Dual channel çalışır mı ve zararı olur mu bana.
Önerdiğim marka, RAM'lerinde Samsung çip kullanıyor ayrıca siteye güvenebilirsiniz. Şu ana kadar aynı RAM'i önerdiğim kullanıcılardan olumsuz cevap almadım.
RAM'de bir sıkıntı yoksa attığınız Samsung RAM'le mevcut RAM'iniz Dual channel çalışır.