ASUS TUF F15 internette gezinirken 70 derece normal mi?

Bende A15 modeli var aynı sorun bende de vardı işlemci turbosunu kapatınca 40 50 derecelerde gezmeye başladı yükte ise maksimum 77 dereceyi gördüm.

Aşırı derecede sıcak.
Oyunlarda ara sıra sanki drop oluyormuş gibi çok küçük takılmalar oluyor.

Daha 3 aylık bir de.

İşlemci 95 bandında geziyor büyük ihtimal frekans düşürüyordur oda drop hissi veriyordur.

İşlemci 95 bandında geziyor büyük ihtimal frekans düşürüyordur oda drop hissi veriyordur.

Bende epey uğraşmıştım Wi-Fi kartı bozuk ürün geldi ekran kartı çalışmayan modeli göndermişlerdi ekran titriyordu 3 ürün gönderdiler 4.ürün sorunsuz gelmişti 2.5 ay uğraşmıştım.

Bende epey uğraşmıştım Wi-Fi kartı bozuk ürün geldi ekran kartı çalışmayan modeli göndermişlerdi ekran titriyordu 3 ürün gönderdiler 4.ürün sorunsuz gelmişti 2.5 ay uğraşmıştım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki ayarları uygulayıp bir daha dener misiniz? Sorununuzun düzeleceğini düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki ayarları uygulayıp bir daha dener misiniz? Sorununuzun düzeleceğini düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim, herşeyi yaptım teker teker ve 80 dereceyi gören işlemcim 60'ı geçmiyor artık tarayıcıda dolaşırken. Bir de en kısa zamanda toz ve termal macunu değişimi yaptıracağım.

Çok teşekkür ederim, her şeyi yaptım teker teker ve 80 dereceyi gören işlemcim 60'ı geçmiyor artık tarayıcıda dolaşırken. Bir de en kısa zamanda toz ve termal macunu değişimi yaptıracağım.

3 aylık cihaz için erken 6 ayda bir kere yapsanız yeterli olur. Dediğim gibi olmuş cihaz ısındığı için performans sorunları veriyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı