Dogubey46 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #11 596225 dedi: Her IPS de var ama bence senin cihazda cok fazla var. Ben olsam degisim isterdim. Genişletmek için tıkla... Emin misin hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2023
596225 dedi: Her IPS de var ama bence senin cihazda cok fazla var. Ben olsam degisim isterdim. Genişletmek için tıkla... Emin misin hocam?
umeruofficial Centipat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #12 longwayy dedi: Evet, var. Işık sızması her IPS panelde var maalesef. Sizin ekranınızın özellikle sağ alt tarafında ciddi bir sızma var. Eki Görüntüle 1870326 Ama dediğim gibi IPS glow yani ışık sızması her IPS panelde mevcut. Dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... hocam excalibur g770 kullanıyorum ıps panel bende ışık sızması yok
longwayy dedi: Evet, var. Işık sızması her IPS panelde var maalesef. Sizin ekranınızın özellikle sağ alt tarafında ciddi bir sızma var. Eki Görüntüle 1870326 Ama dediğim gibi IPS glow yani ışık sızması her IPS panelde mevcut. Dert etmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... hocam excalibur g770 kullanıyorum ıps panel bende ışık sızması yok
Dogubey46 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #13 umeruofficial dedi: hocam excalibur g770 kullanıyorum ıps panel bende ışık sızması yok Genişletmek için tıkla... Olması lazim karanlık bir yerde baktınız mı
umeruofficial dedi: hocam excalibur g770 kullanıyorum ıps panel bende ışık sızması yok Genişletmek için tıkla... Olması lazim karanlık bir yerde baktınız mı