ASUS TUF F15 laptop alınır mı?

Elkiensad

Decapat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4-HN081 Intel Core i5 12500H 8 GB 512 GB SSD RTX3050 FreeDOS 15.6" FHD taşınabilir bilgisayar.
Isınıyor diye duydum. Hepsiburada limiti ile alacağım. Önerebileceğiniz alternatifler nelerdir?
Teşekkürler.

Öncelikle şahsen ısınma muhabbetinin biraz abartıldığını düşünüyorum. Oyun laptopu her halükarda ısınacak. Çoğu Msi modeli ve HP'nin son akıllı modelleri dışında istisna yok. Undervolt yapılabilir, o ayrı.

Tavsiye olarak 23 bin liraya RTX 3050 alma derim. Onun yerine 25-26 bin civarına RTX 4050'li laptoplar tercih edersen çok rahatlarsın. Şu kasaların Asus'tan çok fark edeceğini sanmıyorum:

Hepsiburada limiti ile alacağım.Monster olan Hepsiburada da 29k sanırım Acer nitro 5 de 27k.
Tavsiyeniz için teşekkürler.Acer olanı almaya çalışacağım.

1 yıldır 7735 ve 4060 modelini kullanıyorum. Silinme sorunu olmadı klavyede, ama ısınma sorunu var ve %1 FPS düşüyor.
25k civarına 3050 6gb modeller var Asus tuf olmayan onları da düşündüm ama 4050 alsam daha mantıklı olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…