A ASHLY.1 Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #1 ASUS TUF F15 cihazında ekranım kırık, harici monitörden BIOS'a giremiyorum. Bazılarında ekran kablosu sökünce olmuş, acaba kablo nerede? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2025
ASUS TUF F15 cihazında ekranım kırık, harici monitörden BIOS'a giremiyorum. Bazılarında ekran kablosu sökünce olmuş, acaba kablo nerede?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.715 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 Bildiğim kadarıyla ağzı geniş flex bir kablo. Anakartın diğar tarafında kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS A ASHLY.1 Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #3 KafadanKontak dedi: Bildiğim kadarıyla ağzı geniş Flex bir kablo. Anakartın diğar tarafında kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi? Dosya Ekleri image.jpg 99,4 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Bildiğim kadarıyla ağzı geniş Flex bir kablo. Anakartın diğar tarafında kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu olabilir mi?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.715 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #4 Hocam etrafındaki yazılarda bir şeyler belirtmeli. Ayrıca yapay zekaya da anakartın fotoğrafını çekip burada monitör giriş portu nerede diye sorarsanız bazen yapay zeka bulabiliyor böyle şeyleri. Artı 0 Eksi
Hocam etrafındaki yazılarda bir şeyler belirtmeli. Ayrıca yapay zekaya da anakartın fotoğrafını çekip burada monitör giriş portu nerede diye sorarsanız bazen yapay zeka bulabiliyor böyle şeyleri.
KS KS A ASHLY.1 Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #5 Evet buymuş çıkartsam harici monitörle girebilir miyim? Artı 0 Eksi
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.715 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #6 ASHLY.1 dedi: Evet buymuş çıkartsam harici monitörle girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin bakalım. Hiç bilmiyordum böyle bir şeyi. Denemenizden zarar gelmez. Artı 0 Eksi
ASHLY.1 dedi: Evet buymuş çıkartsam harici monitörle girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Deneyin bakalım. Hiç bilmiyordum böyle bir şeyi. Denemenizden zarar gelmez.
KS KS A ASHLY.1 Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #7 KafadanKontak dedi: Deneyin bakalım. Hiç bilmiyordum böyle bir şeyi. Denemenizden zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Deneyin bakalım. Hiç bilmiyordum böyle bir şeyi. Denemenizden zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Olmadı.