ASUS TUF F15 mı Acer Nitro V15 mi?

Bütçe
40000
Nitro V15 alınmaz kasa, menteşe ve soğutma kalitesi kötü F15 sıcak çalışsa bile kronik sorunu yok.

Acer Nitro V15'ler ekran sararması sorunu var. Ek olarak kolayca taşıyabileceğin bir şey değil. Kaba ve ağır ://

Şahsen ben bugün ASUS TUF F16 aldım hocam. Linkini de buraya bırakayım istersen bir bak.

F16 cihazların kasa kalitesi çok güzel alınır.

F16 cihazların kasa kalitesi çok güzel alınır.

En çok beğendiğim noktalarından birtanesini söyledin.
Zaten 45.000 bütçeye bu zamanlarda doğru düzgün bir laptop almak zor.
Hocamızada önerim bunlar.

HP Victus 15'lerde Hall sensör sorunu yok ama plastik gibi kasaları var, çok ısınma sorunu yaşar.

Lenovo LOQ'larda ise anakart sorunu var ne yazikki.

O yüzden dediğim gibi bu bütçeyle güzel bir laptop almak şans işine kalıyor.

LOQ ve HP Victus 15 alacağıma laptopsuz kalırım daha iyi.

Hocam peki attığım ASUS işimi görmez mi? Yoksa 1 2 ay daha bekleyip bu F16'yı mı almalıyım?

Peki hocam ChatGPT'ye sorduğumda bana 5050'nin oyun için uygun olmadığını söyledi doğru mudur? Ben zaten oyun ve üniversitede hedeflediğim yazılım mühendisliğini okumak için alıyorum ama daha var üniversiteye daha lise 2'yim

Hocam peki attığım ASUS işimi görmez mi? Yoksa 1 2 ay daha bekleyip bu F16'yı mı almalıyım?

Hoca 4050 ekran kartlı bir laptopa 45.000 vermek çok iyi bir iş olmaz.
Ama siz eğer bekleyemem diyorsanız alabilirsiniz tabii işinizi görür. (çok ağır oyunlar oynamıcaksanız tabi ://)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…