Haklısınız hocam yaza doğru alacağım ama şimdiden araştırmak istedim, normalde konularda araştırınca hemen çıkar ama niyeyse halen doğru düzgün bir modelle karşılaşmadım, ailemi ikna edebilirsem zaten 1 2 ay içinde de alabilirim o yüzden şimdiden bakıyorum. Siz ne önerirsiniz yani şu an attığım tüm laptopların bir sorunu çıktı hiç kimse bak bu laptopu al sorunsuz senelerce kullanırsın demedi, sanırım bir tek ASUS'un laptoplarında ısınma harici sorun yok. Sizin önerdiğiniz bir model var mıdır şu an, kriterlerim zaten çok ağır değil yüksek grafikli oyunlar(Cyberpunk RDR2) gibi oyunları oynamayı düşünmüyorum daha basit rekabetçi oyunlar oynarım CS2 falan, ara sıra GTA 5 oynarım o kadar yani çok zorlamam aldığım bilgisayarı. En az RTX 4050, 16 GB RAM, AMD Intel fark etmez ama AMD oyunlarda daha iyi diyorlar işlemci çok önemli değil benim için markası, yeter ki soğutma sorunu olmasın yani altına soğutucu koymak istemiyorum. Sizin buna uygun öneriniz var mıdır? Varsa eğer benim için de uygunsa daha erken vakitte alabilirim.