ASUS TUF F15 termal macun anakarta bulaşmış

Abrams

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, fotoğrafta da gördüğünüz gibi ASUS TUF F15 FX506hc model laptoptaki termal macunların bir kısmı anakarta taşmış durumda, yeni sürülmedi satın aldığımdaki olan macun bu yaklaşık 2 yıl önce. Bir şey olur mu anakarta ucundan bulaşan macunlara orayı alınır mı? Fan temizliği için açtım termal macun yok şu an yeni bir tane alıp başka zaman süreceğim.

Dosya Ekleri

• DCF1FA26-EC5D-411B-9523-AEA977637211.jpeg
    DCF1FA26-EC5D-411B-9523-AEA977637211.jpeg
    189,7 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar merhaba, fotoğrafta da gördüğünüz gibi ASUS TUF F15 FX506hc model laptoptaki termal macunların bir kısmı anakarta taşmış durumda, yeni sürülmedi satın aldığımdaki olan macun bu yaklaşık 2 yıl önce. Bir şey olur mu anakarta ucundan bulaşan macunlara orayı alınır mı? Fan temizliği için açtım termal macun yok şu an yeni bir tane alıp başka zaman süreceğim.
Anakarta bulasmıs dediginiz PUTTY'ler mi?

Onlar termal macun değil putty. Kalmamış üstlerinde neredeyse, yenilemeniz çok iyi olur. Sorunuzu tam anlamadım ama, zarar vermez, üstünden alabilirsiniz.
putty diye bir şey ilk defa duydum, nedir bu termal macundan farkı ne ve fotoğraftaki cpu ve gpudan farklı olarak putty uygulanmış kısımlar ne oluyor? Renklerine bakınca ben de fark etmiştim birisi gri birisi mavi ama termal macun sanmıştım. Termal macunu yenileyeceğim zaman bunu da yenilerim o zaman internete yazınca pasta cila falan yazıyor 1 kiloluk falan şeyler var pek anlayamadım örnek falan gösterebilir misiniz?

Hespi eriyor gidiyor saçma sapan TUF serisi sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı