ASUS TUF F15 Valorant'ta 80-90 derece oluyor

sigmayksavcisi

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi?

Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi?

85-90 derece olan işlemci ise normal F15 modeli ısınma sorunlu diye biliyorum ama ekran kartı ise Valorant'ta 85-90 derece normal değil.

85-90 derece olan işlemci ise normal F15 modeli ısınma sorunlu diye biliyorum ama ekran kartı ise Valorant'ta 85-90 derece normal değil.
İşlemci hocam.

Normal F15 kasalar isiniyor zaten. G-Helper yukleyip ufak bir UV yapabilirsin.

İki uygulama aynı anda kullanılınca korkuyorum. Birinde sessiz gözükürken birinde Turbo gözüküyor.

İşlemci hocam.

İki uygulama aynı anda kullanılınca korkuyorum. Birinde sessiz gözükürken birinde Turbo gözüküyor.

Armoury Crate'yi silin. G-helper kullanin sadece. Ayriyeten Armoury Crate'yi sildikten sonra klavyeden Armoury Crate tusuna basinca uyari cikmasinida engellemek icin:

C:\ Windows -> System32 -> ASUSACCI klasorune geldikten sonra ArmouryCrateKeyControl.exe dosyasini silin sorun cozulecektir. Rezil bir yazilim Armoury Crate. Kendimde TUF A15 kullaniyorum.

işlemciyi 80 derecede sınırlamak sorun çıkarırmı

Limit koy işlemciye.
Sorun çıkmazmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…