sigmayksavcisi Femtopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi?
Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.794 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #2 sigmayksavcisi dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal F15 kasalar isiniyor zaten. G-Helper yukleyip ufak bir UV yapabilirsin.
sigmayksavcisi dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal F15 kasalar isiniyor zaten. G-Helper yukleyip ufak bir UV yapabilirsin.
Falcon 9 Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 356 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #3 sigmayksavcisi dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... 85-90 derece olan işlemci ise normal F15 modeli ısınma sorunlu diye biliyorum ama ekran kartı ise Valorant'ta 85-90 derece normal değil.
sigmayksavcisi dedi: Bilgisayarı daha yeni aldım i 7 12th gen RTX 4070 valarontta 85-90 arası gidip geliyor. Korkuyorum, oyuna girmiyorum normal mi? Genişletmek için tıkla... 85-90 derece olan işlemci ise normal F15 modeli ısınma sorunlu diye biliyorum ama ekran kartı ise Valorant'ta 85-90 derece normal değil.
sigmayksavcisi Femtopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #4 Falcon 9 dedi: 85-90 derece olan işlemci ise normal F15 modeli ısınma sorunlu diye biliyorum ama ekran kartı ise Valorant'ta 85-90 derece normal değil. Genişletmek için tıkla... İşlemci hocam. kxy dedi: Normal F15 kasalar isiniyor zaten. G-Helper yukleyip ufak bir UV yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İki uygulama aynı anda kullanılınca korkuyorum. Birinde sessiz gözükürken birinde Turbo gözüküyor.
Falcon 9 dedi: 85-90 derece olan işlemci ise normal F15 modeli ısınma sorunlu diye biliyorum ama ekran kartı ise Valorant'ta 85-90 derece normal değil. Genişletmek için tıkla... İşlemci hocam. kxy dedi: Normal F15 kasalar isiniyor zaten. G-Helper yukleyip ufak bir UV yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... İki uygulama aynı anda kullanılınca korkuyorum. Birinde sessiz gözükürken birinde Turbo gözüküyor.
Falcon 9 Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 356 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #5 sigmayksavcisi dedi: İşlemci hocam. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda normal değil ama cihazınıza göre normal cihazınız ısınma sorunlu model.
sigmayksavcisi dedi: İşlemci hocam. Genişletmek için tıkla... Normal şartlarda normal değil ama cihazınıza göre normal cihazınız ısınma sorunlu model.
sigmayksavcisi Femtopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #6 Falcon 9 dedi: Normal şartlarda normal değil ama cihazınıza göre normal cihazınız ısınma sorunlu model. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olurmu oynasam peki?
Falcon 9 dedi: Normal şartlarda normal değil ama cihazınıza göre normal cihazınız ısınma sorunlu model. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olurmu oynasam peki?
Falcon 9 Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 356 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #7 sigmayksavcisi dedi: Sıkıntı olur mu oynasam peki? Genişletmek için tıkla... 90 üstü sıkıntı yaratır 90 üstüne çıkmasın ama yine de 85 derecelerde uzun vadede sıkıntı yaratabilir sıcaklık ya da watt limiti koyabilirsiniz işlemciye isterseniz.
sigmayksavcisi dedi: Sıkıntı olur mu oynasam peki? Genişletmek için tıkla... 90 üstü sıkıntı yaratır 90 üstüne çıkmasın ama yine de 85 derecelerde uzun vadede sıkıntı yaratabilir sıcaklık ya da watt limiti koyabilirsiniz işlemciye isterseniz.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.794 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #8 sigmayksavcisi dedi: İşlemci hocam. İki uygulama aynı anda kullanılınca korkuyorum. Birinde sessiz gözükürken birinde Turbo gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate'yi silin. G-helper kullanin sadece. Ayriyeten Armoury Crate'yi sildikten sonra klavyeden Armoury Crate tusuna basinca uyari cikmasinida engellemek icin: C:\ Windows -> System32 -> ASUSACCI klasorune geldikten sonra ArmouryCrateKeyControl.exe dosyasini silin sorun cozulecektir. Rezil bir yazilim Armoury Crate. Kendimde TUF A15 kullaniyorum.
sigmayksavcisi dedi: İşlemci hocam. İki uygulama aynı anda kullanılınca korkuyorum. Birinde sessiz gözükürken birinde Turbo gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Armoury Crate'yi silin. G-helper kullanin sadece. Ayriyeten Armoury Crate'yi sildikten sonra klavyeden Armoury Crate tusuna basinca uyari cikmasinida engellemek icin: C:\ Windows -> System32 -> ASUSACCI klasorune geldikten sonra ArmouryCrateKeyControl.exe dosyasini silin sorun cozulecektir. Rezil bir yazilim Armoury Crate. Kendimde TUF A15 kullaniyorum.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 7.174 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #9 Limit koy işlemciye.
sigmayksavcisi Femtopat Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #10 kxy dedi: Armoury Crate'yi silin. G-helper kullanin sadece. Ayriyeten Armoury Crate'yi sildikten sonra klavyeden Armoury Crate tusuna basinca uyari cikmasinida engellemek icin: C:\ Windows -> System32 -> ASUSACCI klasorune geldikten sonra ArmouryCrateKeyControl.exe dosyasini silin sorun cozulecektir. Rezil bir yazilim Armoury Crate. Kendimde TUF A15 kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... işlemciyi 80 derecede sınırlamak sorun çıkarırmı muratscd dedi: Limit koy işlemciye. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmazmı?
kxy dedi: Armoury Crate'yi silin. G-helper kullanin sadece. Ayriyeten Armoury Crate'yi sildikten sonra klavyeden Armoury Crate tusuna basinca uyari cikmasinida engellemek icin: C:\ Windows -> System32 -> ASUSACCI klasorune geldikten sonra ArmouryCrateKeyControl.exe dosyasini silin sorun cozulecektir. Rezil bir yazilim Armoury Crate. Kendimde TUF A15 kullaniyorum. Genişletmek için tıkla... işlemciyi 80 derecede sınırlamak sorun çıkarırmı muratscd dedi: Limit koy işlemciye. Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmazmı?