Hocam merhaba tekrardan. Seçimimi Lenovo'dan yana kullandım. Ancak dediğiniz gibi 8 GB RAM yetersiz olacaktır. Bu yüzden ek bir RAM takmayı düşünüyorum.Hocam kusura bakmayın biraz geç gördüm.
Hocam iyice araştırdım, site site dolaştım ve aynı zamanda YouTube testlerine de baktım ve sonuç olarak Lenovo'nın soğutması daha iyi duruyor diyebilirim. Sizin attığınız modeller arasından Lenovo, oyunlarda ASUS'a göre 10 FPS kadar daha dazla alıyor. Bu FPS farkı ekran kartından dolayı oluyor. Eğer sizde YouTube testlerini incelemek isterseniz;
Lenovo İdeapad Gaming 3 (3050 Ti versiyonunu bulamadım.)
Asus TUF F15
3050 vs 3050ti (Lenovo'nun 3050 Ti versiyonunun test videosunu bulamadığım için 3050 ile 3050 Ti'nin karşılaştırılmasını koydum.)
Hocam ASUS modelde kullanılan 3050 ekran kartı 60+15 watt gücünde çalışıyormuş. Lenovo ise 3050Tİ ile 85 watt gücünde imiş. Lenovo alma kararını verdim zaten. Fakat RAM yükseltmek gerekiyor. Uygun RAM bakıyorum şu an.Hocam kusura bakmayın biraz geç gördüm.
Hocam iyice araştırdım, site site dolaştım ve aynı zamanda YouTube testlerine de baktım ve sonuç olarak Lenovo'nın soğutması daha iyi duruyor diyebilirim. Sizin attığınız modeller arasından Lenovo, oyunlarda ASUS'a göre 10 FPS kadar daha dazla alıyor. Bu FPS farkı ekran kartından dolayı oluyor. Eğer sizde YouTube testlerini incelemek isterseniz;
Lenovo İdeapad Gaming 3 (3050 Ti versiyonunu bulamadım.)
Asus TUF F15
3050 vs 3050ti (Lenovo'nun 3050 Ti versiyonunun test videosunu bulamadığım için 3050 ile 3050 Ti'nin karşılaştırılmasını koydum.)
Son düzenleme: