ASUS TUF F15 vs Lenovo Ideapad Gaming

Hocam merhaba tekrardan. Seçimimi Lenovo'dan yana kullandım. Ancak dediğiniz gibi 8 GB RAM yetersiz olacaktır. Bu yüzden ek bir RAM takmayı düşünüyorum.
Hocam ASUS modelde kullanılan 3050 ekran kartı 60+15 watt gücünde çalışıyormuş. Lenovo ise 3050Tİ ile 85 watt gücünde imiş. Lenovo alma kararını verdim zaten. Fakat RAM yükseltmek gerekiyor. Uygun RAM bakıyorum şu an.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun hocam güzel seçim. Size RAM için bunu öneririm. Çoğu kişi sizinle aynı modele bu RAM'i almışlar ve memnun kalmışlar.

Hayırlı olsun hocam güzel seçim. Size RAM için bunu öneririm. Çoğu kişi sizinle aynı modele bu RAM'i almışlar ve memnun kalmışlar.
Hocam attığınız linki görüntüleyemiyorum. Modelde 1 adet daha 3200 mhz hızında boş slot bulunuyor. Bilginiz olsun. Önerdiğiniz RAM'i tekrar atabilir misiniz?

Hocam attığınız linki görüntüleyemiyorum. Modelde 1 adet daha 3200 MHz hızında boş slot bulunuyor. Bilginiz olsun. Önerdiğiniz RAM'i tekrar atabilir misiniz?

Tabii hocam.

Buyurun hocam.

İsterseniz bu konu hakkında yeni konu açarak başkalarının yardımını da alabilirsiniz hocam. Hem belki alacağınız laptopu kullanan RAM yükseltmesi yapan biri çıkabilir .

Son düzenleme:
Açtım hocam Teşekkür ediyorum.
Hocam buyurun:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…