A Ahmet kenger Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #11 Radeon RX 5500M dedi: 1 tane konu vardı, ve sensör arızalıydı muhtemelen. O işlemci 105 derecede sistemi kapatır, 109derece sensör arızası veya uygulama hatasıydı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sorunu bilmiyorum ama yaklaşık son 1.5 ayda 4-5 konu gördüm MSI için normal olmadığını düşündüm haber edeyim dedim yoksa AMD ekran kartlı laptopları pek araştırmıyorum.
Radeon RX 5500M dedi: 1 tane konu vardı, ve sensör arızalıydı muhtemelen. O işlemci 105 derecede sistemi kapatır, 109derece sensör arızası veya uygulama hatasıydı. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sorunu bilmiyorum ama yaklaşık son 1.5 ayda 4-5 konu gördüm MSI için normal olmadığını düşündüm haber edeyim dedim yoksa AMD ekran kartlı laptopları pek araştırmıyorum.
M Mhk05 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 441 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #12 Kralmelo dedi: Render amaçlı alınacaksa bravo daha iyi olur eğer oyun amaçlı alınacaksa ASUS daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Genelim oyun ve yazılım üzerine olacak oynadığım oyunları da kayda alıp 1080p 60Fps render yapmayı düşünüyorum belki youtuba başlarım
Kralmelo dedi: Render amaçlı alınacaksa bravo daha iyi olur eğer oyun amaçlı alınacaksa ASUS daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Genelim oyun ve yazılım üzerine olacak oynadığım oyunları da kayda alıp 1080p 60Fps render yapmayı düşünüyorum belki youtuba başlarım