ASUS TUF F16 alınır mı?

Nemesis39

Kilopat
Ben de laptop araştırıyorum da almak için 67.999TL'ye buradaki linkte bıraktığım laptop var. Bu daha iyi değil mi? Hem 5070, hem 24GB RAM ve i7 14700HX işlemci. Ben bunu almayı düşünüyorum ve araştırma yapıyorum bunda karar kıldım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu modellerede anakart yanma sorunu olduğunu söylesen bir sürü insan var bir yıldan sonra başlıyormuş o yüzden çekiniyorum yoksa bu modeli de biliyorum.

Ekranı büyük değil mi dışarıya biryere götürürken sıkıntı olur muki
Baktığınız F16 ile hemen hemen aynı boyutları.

Bu modellerede anakart yanma sorunu olduğunu söylesen bir sürü insan var bir yıldan sonra başlıyormuş o yüzden çekiniyorum yoksa bu modeli de biliyorum.
Bu yeni model hocam **irx10 serisinde iç tasarım tamamen değişti yani %99 sorun çözüldü alınabilir.

12450HX işlemcili Lenovo LOQ ve Hindistan üretimli Lenovo LOQ cihazlar anakart riskiyle karşı karşıya. Bu yeni modellerde şu an sorun gözükmüyor.

Modelin yorumlarında bile anakart sorunu yaşayan birisi var yurtdışındayım okuyorum laptop Türkiye'den gelecek bir sorun olursa zaten servise gönderme imkanım yok.

Anakart sorununu ben de çok araştırdım. Denildiği kadarıyla anakart sorunları 15xxx9 veya 17xxx9 olanlardaymış ve 15xxx10 ile biten veya 17xxx10 olanlarda bu sorunun çözüldüğü söyleniyor. Aşağıda başka bi konu altındaki konuşmayı alıntıladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…