ASUS TUF FX505DU Windows 10 stopcode hatası

Herkese merhabalar. Yaklaşık 4 hafta önce aldığım ASUS TUF FX505DU model bilgisayarımda mavi ekran hatası alıyorum. Cok bilmediğimden söylüyorum ekran kartı 1660 Ti ama zorlayacak bir oyun/program kullanmadım. FreeDOS gelen bilgisayarıma USB ıle Windows yükleyerek daha sonra ınternetten izlediğim yollar ile çalıştır kısmından orijinal yaptım.

Sayın yöneticimin dediği yolları izleyerek minidump dosyalarımı arşivledim fakat sizinle nasıl paylaşabileceğimi bilmiyorum. One Drive'ye yükleyemedim. Analiz edip cözmeme yardımcı olur musunuz?

Sayın moderatörüm teşekkürü bir borç bilirim. Blog tarzı sitelerde bulunmadığım için yabancıyım bu konulara teşekkür ediyorum.

Murat bey teşekkür ediyorum. Fakat yukarıda da belirttiğim gibi ben bilgisayara o kadar cok hakim değilim. Öncelikle IObit yazılımlarını indirmedim. Nasıl girdi bilmiyorum. Denetim masasındanda göremiyorum. Dolayısıyla size sorularım sunlar olacaktır :
(1)İobit yazılımlarını nereden nasıl kaldırabilirim ?
(2)CPUZ ve Aida64 nereden nasıl kaldırabilriim ?
(3)Attığınız rar dosyasını actım fakat çıkan dosyayı bilgisayarım acmıyor nasıl acabilirim ? Eklerde ilgili fotoğraf var.
(4) Son ve en önemlisi. BİOS güncellemesi yaparken hata yaparsam bilgisayarda ne gibi bir sıkıntı oluşur ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    10 KB · Görüntüleme: 37
(1)İobit yazılımlarını nereden nasıl kaldırabilirim ?
(2)CPUZ ve Aida64 nereden nasıl kaldırabilriim ?
Denetim masasından program kaldır ile kaldırabilirsin.
(3)Attığınız rar dosyasını actım fakat çıkan dosyayı bilgisayarım acmıyor nasıl acabilirim ? Eklerde ilgili fotoğraf var.
Program değil ki açınca kurulsun. Ezflash ile güncelleyeceksiniz sosyaldeki rehbere göre yapın.

Anladığım kadarıyla BIOS guncellemesi için gerekli o attığınız dosya. Ben BIOS güncelleme riskini göze alamadım Murat bey. Anakart vs yanabilir.

İkinci olarak anlatmak istediğim husus şu program ekle/kaldır'da görünmediği için nasıl silebilirim diye sordum. Ek aşağıdadır.

Dosya Ekleri

• Adsss.png
    59,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Advanced System Care yazan yazılım IOBit firmasının ürünü. @Murat5038 hocamız onu demek istemiş.

DDU ile de aşağıdaki rehberi uygulayarak GPU sürücüsünü kaldırabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra güncel sürücüyü kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…