ASUS Tuf Dash F15 Fx516pc-hn003 I5-11300h 16gb Ram 512gb Ssd 4gb Rtx3050 15.6 Fhd 144hz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Arkadaşlar bu iki laptop arasında kaldım kullanan veya hakkında bir bilgisi olan var mı? İnternette herhangi bir bilgi bulamadım fazla bir bilgim de olmadığı için tahminde yürütemiyorum. Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım şimdiden teşekkürler.
Bende thunderbolt 4 özelliği olan var (HC). HCB modelden kullanan kişi şu anlık pek görmedim. Herhangi bir sorunum yok. Net olarak 8gb ram daha alman gerekiyor.
Bende thunderbolt 4 özelliği olan var (HC). HCB modelden kullanan kişi şu anlık pek görmedim. Herhangi bir sorunum yok. Net olarak 8gb ram daha alman gerekiyor.
Monitör ve egpu gibi şeyler için önemli. İleriki zamanda güzel f/p bir ekran kartı gelip egpu bilindik bir şey olursa çok fazlaca işe yarar olur. Tabi fiyat için göz ardı edilebilecek bir şey gibi geliyor
Aralarında fark olarak ram ve tasarım farkı var bir de sanırım bir alt modeli 16gb olan.
O zaman benim için HCB olan modelini almak daha mantıklı.
Arkadaşında dediği gibi sonrasında bir ram takviyesi ile daha iyi olur. Fiyatlar daha da fırlamadan almak istiyorum dünkü fiyatla bugünkü bir değil çünkü
Bütçen yetiyorsa bakabilirsin bu arada. Hepsiburada'da 10800tl. 1300 tl'ye çok güzel artıları var. Tongfang kasa sıkıntısı da yok. Rami bekleyip sonra halledebilirsin monster destekten. Kafanı karıştırmıyorumdur umarım
Maalesef bütçeyi zaten çok zorluyorum, üstüne monster hakkında çok fazla iyi yorumda duymadım. Yine de 10 bin civarı önerebileceğiniz başka bir şey varsa bu asus tufdan iyi dediğiniz görmek isterim.
Maalesef bütçeyi zaten çok zorluyorum, üstüne monster hakkında çok fazla iyi yorumda duymadım. Yine de 10 bin civarı önerebileceğiniz başka bir şey varsa bu asus tufdan iyi dediğiniz görmek isterim.