ASUS TUF FX506HCB-HN144 alınır mı?

Evet hcb modeli. My ASUS'dan gelen BIOS güncellesinden sonra oldu. Açılma sıkıntısı gitti. Valorant FPS'si düştü.

Evet hcb modeli. My ASUS'dan gelen BIOS güncellesinden sonra oldu. Açılma sıkıntısı gitti. Valorant FPS'si düştü.
Eski sürüme ez flash ile geçebilirsiniz peki Valorant harici düşüş yaşadın mı?
Bende 308 gözüküyor en son güncelleme myasusta. Sizde 309 mu?

Son düzenleme:
Eski sürüme EZ Flash ile geçebilirsiniz peki Valorant harici düşüş yaşadın mı?
Bende 308 gözüküyor en son güncelleme MyASUS'ta. Sizde 309 mu?

Valorant ve CS harici sıkıntı yok. Bende Warzone'de yüklü onda sıkıntı yok mesela. Bende 309 yazıyor hatta tam sürümü 10.1.2.309 ve bu ayın 3'ünde otomatik yüklenmiş.

Valorant ve CS harici sıkıntı yok. Bende Warzone'de yüklü onda sıkıntı yok mesela. Bende 309 yazıyor hatta tam sürümü 10.1.2.309 ve bu ayın 3'ünde otomatik yüklenmiş.
Bende 308 çıktı myasustan yükledim sanırım açılmama sorunu çözülmüş 3 4 kez denedim hepsinde açıldı. Sonunda şu sorun çözüldü. Valorant ve cs go performans sorunu da çözülür sanırım yakında.
MyAsus ile BIOS güncelleyince açılmama ve geç açılma sorunları tamamen çözülüyor. Konuyu takip eden arkadaşların işine yarar umarım.

Son düzenleme:
Ben de yeni güncellemeyi yaptım açılmama sorunu düzeldi. Ancak şuanda bilgisayar fazla ısınıyor gibi geliyor bana boştayken bile fanlar gürültülü çalışıyor. Bir sorun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim.

Fn+F5 tuşuyla ya da armoury crate uygulamasıyla performans moduna alabilirsin turboda ise boşta fan fazla çalışıyor.
Şimdi de kapattıktan sonra siyah ekranda kalıyor şaka gibi bi bios.

Son düzenleme:
Şu an anladım ki cihazımda ESC tuşunun üst tarafında ve touchpad-space tuşlarının arasında şarjda iken çok küçük karıncalanma var yani elektrik akımı olduğunu düşünüyorum. Benim daha önce coil whine olarak nitelendirdiğim ses de bu yüzden çıkıyor ise ne yapmalıyım? Fikri olan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

O ses bende de var. Yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…