Çözüldü ASUS TUF FX506HE "WIN32K_POWER_WATCHDOG_TIMEOUT" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

461750

Hectopat
Bilgisayarımın modeli ASUS TUF FX506HE-HN011t.

Bugün bilgisayarı 20H2'den 21H1 sürümüne güncelledim. Birkaç saat oyun oynadım ve internette gezdim. Sıkıntı çıkmadı. Yarım saat önce bilgisayarın başından kalktım ve bir süre sonra uykuya geçti. Tekrar açayım derken bir süre siyah ekran gözüktü ve ardından başlıktaki mavi ekran hatasını aldım. 20H2'de uykudan uyandırırken bir sıkıntı çıkmıyordu.

Minidump dosyası burada.
Az önce Youtube'da video izlerken ekran gitti ve siyah beyaz dikey çizgiler çıktı. Kapatıp tekrar açtım şimdi.

Son düzenleme:
Çözüm
McAfee kaldırın.

Hatanın sebebi ekran kartı sürücüsü.

En güncel versiyonu verdim.
Kart RTX3050Ti değil mi?

Sürücüyü kurmadan önce DDU ile cihazdaki sürücüyü kaldırıp verdiğim linkten sürücünü kur.
aynı sorun bendede var çözebildinmi acaba tuf fx516pm-hn081t modeli benimkiside.

McAfee kaldırın.

Hatanın sebebi ekran kartı sürücüsü.

En güncel versiyonu verdim.
Kart RTX3050Ti değil mi?

Sürücüyü kurmadan önce DDU ile cihazdaki sürücüyü kaldırıp verdiğim linkten sürücünü kur.

Çözüm

Ekran kartını güncelledikten sonra bir sıkıntı kalmadı. Antivirüse o kadar para verdik ne anlamı kaldı şimdi kaldıracaksak

McAfee açıkçası ev kullanımından ziyade Enterprise kanadı için baba bir program.
Kaldırmayın, kalsın o zaman.

2 3 gün gözlemleyin, çözülürse konuyu çözüldü olarak işaretleyin.
Teşekkürler hocam haftasonu güncelleyince şuana kadar tekrar baş göstermedi. Cevabınızı çözüm işaretledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…