ASUS TUF FX506LI-HN085 Wi-Fi çalışmıyor

Ahmethan565

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. ASUS TUF FX506LI-HN085 bilgisayarım var ve yaklaşık 2 haftadır Wi-Fi özelliği kendi kendine gitmeye başladı en sonunda dün gece tamamen gitti ancak bu sürekli oluyordu ve BIOS'u resetleyince driverı tekrar yükleyince vs geliyor ancak en fazla 15 dk kalıyor ardından yeniden gidiyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim?

Screenshot 4.09.2022 13_12_22.png

Burada Wi-Fi yok.

Posta 4.09.2022 13_12_44.png

Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun Wi-Fi kartından kaynaklı. MediaTek MT7921 Wi-Fi 6 WLAN Card sorunludur. Bende ASUS TUF Gaming F15 FX506LH cihazımda bu Wi-Fi kartı vardı. Çözümü kartı değiştirerek buldum. Intel AX200NGW aldım.

servise yollasam değiştirseler yine aynı sorunu yaşama ihtimalim var yani değil mi

Sorun Wi-Fi kartından kaynaklı. MediaTek MT7921 Wi-Fi 6 WLAN Card sorunludur. Bende ASUS TUF Gaming F15 FX506LH cihazımda bu Wi-Fi kartı vardı. Çözümü kartı değiştirerek buldum. Intel AX200NGW aldım.

servise yollasam değiştirseler yine aynı sorunu yaşama ihtimalim var yani değil mi

Hocam bu kart güncel 21-22 model Tuf hepsinde var mı? Alırken dikkat edelim.
Yeni modelleri bilmem ama benim kullandığım seri olan ASUS TUF Gaming F15 2020 (Intel 10.Nesil'de) bu kart kullanılıyor diye biliyorum. FX506LHB, FX506HCB yeni çıktı bilmiyorum onları.

Öncelikle merhaba. ASUS TUF FX506LI-HN085 bilgisayarım var ve yaklaşık 2 haftadır Wi-Fi özelliği kendi kendine gitmeye başladı en sonunda dün gece tamamen gitti ancak bu sürekli oluyordu ve BIOS'u resetleyince driverı tekrar yükleyince vs geliyor ancak en fazla 15 dk kalıyor ardından yeniden gidiyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 1506769

Burada Wi-Fi yok.

Eki Görüntüle 1506770

Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor.
Aynı sorun bende de var bazen düzeliyor bazen gidiyor. Benim bilgisayarın markası ASUS. Bu aralar bu sorun fazla olmaya başladı benim takip ettiğim forumlara göre. Dolayısıyla sorun bence donanımsal değil yazılımsal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı