ASUS TUF FX506LI için termal macun önerisi

681644

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıktaki laptopum için termal macun arıyorum. Aklımda kyronout Extreme ve hydronout var. Hangisini tercih etmeliyim?
Başka önerilerinizi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop için macun alınmaz. Pumpout canavarı hepsi. TPM7950 tarzı termal pad hem yuksek performansli hem uzun omurlu olur. En ucuz hangisindeyse ordan alabilirsin. 3 linkte güvenilir.

İncelemeler:

https://www.hepsiburada.com/ice-dra...mansli-termal-macun-17-w-m-k-pm-HBC00005HXKOY bu da iyi aktif olarak 2 cihazda kullanıyorum.

Carbonaut nasıl? 65W/M-K olması dikkatimi çekti 31x25mm 600tl fiyat umurumda değil

Carbonaut nasıl? 65W/M-K olması dikkatimi çekti 31x25mm 600tl fiyat umurumda değil

Hic ama hicbir testi ve incelemesi yok, riske girilmez. PTM7950 al gec.

Detayli bakinca testleri buldum, hicbir avantaji yok. Sicaklik olarak geride kaldigi bile olmus Kryosheet ve PTM7950 gibi padlerden.

Son düzenleme:
Hiç ama hiçbir testi ve incelemesi yok, riske girilmez. PTM7950 al gec.

Detayli bakinca testleri buldum, hiçbir avantaji yok. Sicaklik olarak geride kaldigi bile olmus kryosheet ve PTM7950 gibi padlerden.

Hocam benim attığimda test olmayabilir ben ve arkadaşlarım kullanıyoruz 2 yıldır kullanan arkadaşım sadece toz temizliği yapti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…