ASUS TUF FX506LI laptop alınır mı?

Bütçe
Max 7-8
Ben de almayı düşünüyordum ama forumda araştırırsan ısınma problemleri olduğunu söyleyenler var.

Bu laptop alınır mı? Oyun ve ders için kullanacağım. Ek ilave olarak 8 GB ekleyeceğim.

Eki Görüntüle 1152041

Not olarak: Makine mühendisi okucam

ACER Nitro An515-56 Intel Core I5 11300h 16gb 512gb Ssd Gtx 1650 15.6" Fhd Freedos Nh.qamey.001 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bütçen yeterse bunu al. Yetmezse bu güzel; ACER Nitro An515-44 Amd Ryzen 5 4600h 8 Gb 256 Gb Ssd Gtx 1650 144 Hz 15.6" Fhd Linux Nh.q9gey.005 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL buna bir RAM ve SSD-HDD eklemesi çok iyi olur.

Bazı oyunlarda ısınma problemi yaşıyorum. Ekstra laptop soğutucusu eklerseniz 4-5 derece sıcaklık değeri düşer, böylece rahat edersiniz. Ama şunu söylemeliyim; kasa kalitesi MSI'dan bile iyi.

Bu laptop alınır mı? Oyun ve ders için kullanacağım. Ek ilave olarak 8 GB ekleyeceğim.

Eki Görüntüle 1152041

Not olarak: Makine mühendisi okucam.

Isınma sorunu var diye düşünürsen diye söyleyeyim. Ben konu açtığımda ısınma sorunu yok dediler. @DEALLAHGER

Son düzenleme:
Her laptop ısınır aslında senin soğutma sistemi güçlü olan bir şey alman lazım Acer Nitro serisi gibi.

Çok sağol önerilerin için
Her laptop ısınır aslında senin soğutma sistemi güçlü olan bir şey alman lazım Acer Nitro serisi gibi.
Gönül ister ki HP omen rtx laptoplari dan ancak çok pahalılar
Gönül ister ki HP omen rtx laptoplari dan ancak çok pahalılar
İşte bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…