ASUS TUF FX506LU-HN003 Alınır mı?

Yanlış bilgilendirme yapmak istemem hocam. Böyle bir konu hakkında bilgim yoktu. Bana bayağı F/P geldi çünkü.

Alt taraftaki hava deliklerinin yüzde 85i kapalı hocam. Ayrıca SSD sıcak hava borularının dibinde ve bu yüzden SSD sağlığı hızlı bitiyor.

iyidir. alabilirsiniz.

Bende konu sahibinin sordu laptopu kullanıyorum. Sıcaklıklar genellikle GPU 70 derece -/+ 5 derece oynuyor. CPU'da ise 70-85 derece arası oyununa göre değişiyor. Düşük oyunlarda daha da düşüyor ama Acer Nitro 5 kadar serin çalışamıyor fakat burada ayırt edici olay laptop markasından ziyade işlemci, eğer işlemciyi Intel alacaksanız laptop Acer'de olsa ısınacaktır. Acer almışken işlemciyi de en azından R5 4600h almaya bakın. ASUS FX506'lu laptop 1660 Ti GPU'ya sahip bunu göz önünde bulundurun.

ürünü kullanıyorum ve memnunum sadece ram yükseltilmesi gerekiyor alınca ram araştırıyorum fps yi 20 30 baz artttıracaktır intel versiyonunu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…