Arkadaşlar merhaba herkese. Başlığa da yazmış olduğum bilgisayarı düşünüyorum, fiyatı oldukça makul durumda ve 144Hz 17.3" olması da beni cezbediyor. Sizce alınır mı? Piyasada buna muadil bilgisayarlar da önerebilirsiniz.
17.3inç 144Hz bir ekran tabii ki ilk önceliğim olur ama 15.6inç 120Hz ekranlı laptoplar da önerebilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba herkese. Başlığa da yazmış olduğum bilgisayarı düşünüyorum, fiyatı oldukça makul durumda ve 144Hz 17.3" olması da beni cezbediyor. Sizce alınır mı? Piyasada buna muadil bilgisayarlar da önerebilirsiniz.
17.3inç 144Hz bir ekran tabii ki ilk önceliğim olur ama 15.6inç 120Hz ekranlı laptoplar da önerebilirsiniz.
Alınır hocam. Isınıyor diyen arkadaşlar A15 serisi ile karıştırıyor. Bu laptop Tuf'un F serisinden. F serisinin ısınma sorunu yok. A15'in ısınma sorunu var.
Her konuya TUF serisi ısınıyor demekten vazgeçin. Bana da çok kişi aynısını dedi. Ancak araştırdığımda tüm TUF serisinde ısınma olmadığını farkettim ve araştırarak Asus TUF serisi bir laptop aldım ısınma değerleri 85 derecelerde oyunlarda.