Bu DADG2 olacak lanet sistemi alanlardan biride benim kartım sizinkisiyle aynı asus tuf 1660 ti.
Furmak testının 2. dakikasında ısı sıcaklıgı 86 dereceye ulaştığı için kapattım sağlıklı veri almak için 30-45 dakika çalıstırmam gerekliydi aslında ama belirttiğim gibi 2. dakikadan 86 görünce kapadım.
Odam klimalı ve 20 derece yan kapağı söktüm bu şekildede 86 derece ,klimasız denedim bu şekildede 86 derece anlamadım ,Boşta 38 derece olan kart oyuna girmeye müteakip 2. dakikada 86 ya fixleniyor artmıyorda.Oynadıgım oyunlarda yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlar değil moba oyunları oldugunu ayrıca belırteyım.
Asus desteğe yazdım 90 dereceye kadar normaldir diyor, dedim sınırlarda geziyor ,sökün gönderin dediler bu sefer 1 ay ekran kartsız kalıcam.
Nasıl bir belaya bulaştık anlamadım her oyuna girdiğimde o 87 derece öylece gözümün içine bakıyor.
2. el satıp milletin günahınada giremem, 3 sene garantisi var yansa kurtulsak desem gene bu belayı gönderecekler.Velhasıl almayın aldırmayın a dostlar