L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #11 @VForOyuncu FreeSync'i nVİDİA kartlarda direkt kullanamazsınız ama uzun zamandır FreeSync üstünden G-Sync açılabiliyor.
@VForOyuncu FreeSync'i nVİDİA kartlarda direkt kullanamazsınız ama uzun zamandır FreeSync üstünden G-Sync açılabiliyor.
VForOyuncu Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 420 22 Ağustos 2021 #12 LaMorte dedi: @VForOyuncu FreeSync'i nVİDİA kartlarda direkt kullanamazsınız ama uzun zamandır FreeSync üstünden G-Sync açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yaparım gelen HDMI 1.4 kablo ile olur mu ?
LaMorte dedi: @VForOyuncu FreeSync'i nVİDİA kartlarda direkt kullanamazsınız ama uzun zamandır FreeSync üstünden G-Sync açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yaparım gelen HDMI 1.4 kablo ile olur mu ?
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #13 VForOyuncu dedi: Onu nasıl yaparım gelen HDMI 1.4 kablo ile olur mu ? Genişletmek için tıkla... HDMI üstünden Adaptive Sync olarak sadece FreeSync açılıyor. G-Sync'te ise FreeSync üstünden G-Sync açmak için dahi DisplayPort kullanmalısınız.
VForOyuncu dedi: Onu nasıl yaparım gelen HDMI 1.4 kablo ile olur mu ? Genişletmek için tıkla... HDMI üstünden Adaptive Sync olarak sadece FreeSync açılıyor. G-Sync'te ise FreeSync üstünden G-Sync açmak için dahi DisplayPort kullanmalısınız.
E EagleGlow Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 277 Çözümler 7 22 Ağustos 2021 #14 VForOyuncu dedi: Teşekkür ederim sipariş verdim bakalım inşallah ölü piksel falan çıkmaz. @LaMorte hocam bir şey daha sorabilir miyim ? Bu monitörde Free-Sync desteği var ama bende GTX 1050 Ti var bu özellikten faydalanabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Hocam onun için Display Port bağlamanız lazım, bu link size yardımcı olacaktır. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi
VForOyuncu dedi: Teşekkür ederim sipariş verdim bakalım inşallah ölü piksel falan çıkmaz. @LaMorte hocam bir şey daha sorabilir miyim ? Bu monitörde Free-Sync desteği var ama bende GTX 1050 Ti var bu özellikten faydalanabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Hocam onun için Display Port bağlamanız lazım, bu link size yardımcı olacaktır. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi
VForOyuncu Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 420 22 Ağustos 2021 #15 Önerebileceğiniz uygun fiyatlı DP kablosu var mı ? Arkadaşlar LaMorte dedi: İçinden çıkan HDMI 1.4B kablosu ile 144Hz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi monitör geldi bağladım ve en yüksek seçenek 120Hz gösteriyor nasıl 144 yapabilirim ? Son düzenleme: 24 Ağustos 2021
Önerebileceğiniz uygun fiyatlı DP kablosu var mı ? Arkadaşlar LaMorte dedi: İçinden çıkan HDMI 1.4B kablosu ile 144Hz alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi monitör geldi bağladım ve en yüksek seçenek 120Hz gösteriyor nasıl 144 yapabilirim ?
E EagleGlow Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 277 Çözümler 7 25 Ağustos 2021 #16 VForOyuncu dedi: Önerebileceğiniz uygun fiyatlı DP kablosu var mı ? Arkadaşlar Şimdi monitör geldi bağladım ve en yüksek seçenek 120Hz gösteriyor nasıl 144 yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?sa=t&sou...MQBg&usg=AOvVaw0Z_EepAPeFN9OSswXAR08O&cf=1
VForOyuncu dedi: Önerebileceğiniz uygun fiyatlı DP kablosu var mı ? Arkadaşlar Şimdi monitör geldi bağladım ve en yüksek seçenek 120Hz gösteriyor nasıl 144 yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?sa=t&sou...MQBg&usg=AOvVaw0Z_EepAPeFN9OSswXAR08O&cf=1