ASUS TUF Gaming 27" VG279Q1A vs AOC 24G4X

laespade

Centipat
Daha fazla  
Tabiki aoc.

Hocam 8kdan 5K ya düşmüş iyi bir indirim ekran kaliteleri yakın boyut farkı var 27 ve 24.

Hocam Hertz ve MPRT farkı var. Bir de AOC olan pivot bir monitor. Arkadaşım kullanıyor sorunsuz tavsiye ederım.

Hocam sice 27 inç olması iyi mi kötü mü pixel büyüklüğü ne kadar artar.

Büyük olması hikayeli oyunlarda, kodlama vs de iyi ama FPS de 24 üstü önerilmiyor pek ona göre seçim yap.

Hocam sice 27 inç olması iyi mi kötü mü pixel büyüklüğü ne kadar artar.

1080p de 27 inç olması px yoğunluğunu düşürebilir. Bir de eğer FPS oyunu oynarsanız kesınlıkle 24 inç almalısınız. Hikayeli oyunlarda 27 tavsiye edebilirim ancak onların da en az 2K olması gerekli şahsi fikrimce.

Büyük olması hikayeli oyunlarda, kodlama vs de iyi ama FPS de 24 üstü önerilmiyor pek ona göre seçim yap.

Genellikle hikâyeli oyunlar oynuyorum hocam arkadaşlar çağırınca falan anca FPS oynuyorum ASUS alıyorum o zaman.

Hocam 2K monitörler çok pahalı ya.

Genellikle hikâyeli oyunlar oynuyorum hocam arkadaşlar çağırınca falan anca FPS oynuyorum ASUS alıyorum o zaman.

Yani ASUS'a o fiyat vereceğine daha iyi seçenekler var bütçeni belirtip konu aç acele etme monitör en önemli parçalardan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…