P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #1 Monitör ASUS TUF Gaming 270Hz NVIDIA G-SYNC Bugün yeni bilgisayar aldım ve bilgisayari çalıştırdıktan sonra monitörde DisplayPort no signal hatası çıkıyor. Ekran kartındaki DisplayPort'larinda bir alet var. Çıkarsam mi diye endişeleniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Bugün yeni bilgisayar aldım ve bilgisayari çalıştırdıktan sonra monitörde DisplayPort no signal hatası çıkıyor. Ekran kartındaki DisplayPort'larinda bir alet var. Çıkarsam mi diye endişeleniyorum.
watnelas Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Kablo düzgün bağlanmışmı diye bir bakın.
P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #3 watnelas dedi: Kablo düzgün bağlanmışmı diye bir bakın. Genişletmek için tıkla... Düzgün bağlanmış şekilde ama hala aynı hatayı veriyor.
watnelas dedi: Kablo düzgün bağlanmışmı diye bir bakın. Genişletmek için tıkla... Düzgün bağlanmış şekilde ama hala aynı hatayı veriyor.
watnelas Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Monitörün menüsünden input Signal'i DP olarak seçin.
P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #5 watnelas dedi: Monitörün menüsünden input Signal'i DP olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala olmuyor.
watnelas dedi: Monitörün menüsünden input Signal'i DP olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala olmuyor.
watnelas Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor.
pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... DP nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi ?
pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... DP nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi ?
P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #8 watnelas dedi: Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. musa67musa dedi: DP'nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum.
watnelas dedi: Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. musa67musa dedi: DP'nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #9 Dahili bir gpu nuz varsa kartı anakarta takmayı deneyin. pidipi dedi: Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çalışmaz ki zaten onu çıkarmanız lazım.
Dahili bir gpu nuz varsa kartı anakarta takmayı deneyin. pidipi dedi: Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çalışmaz ki zaten onu çıkarmanız lazım.
watnelas Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #10 Soket koruyucu onu çıkartıp takın DP kablosunu yoksa anakarttanmı görüntü almaya çalışıyordunuz?