P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #1 Monitör ASUS TUF Gaming 270Hz NVIDIA G-SYNC Bugün yeni bilgisayar aldım ve bilgisayari çalıştırdıktan sonra monitörde DisplayPort no signal hatası çıkıyor. Ekran kartındaki DisplayPort'larinda bir alet var. Çıkarsam mi diye endişeleniyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
Bugün yeni bilgisayar aldım ve bilgisayari çalıştırdıktan sonra monitörde DisplayPort no signal hatası çıkıyor. Ekran kartındaki DisplayPort'larinda bir alet var. Çıkarsam mi diye endişeleniyorum.
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Kablo düzgün bağlanmışmı diye bir bakın.
P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #3 watnelas dedi: Kablo düzgün bağlanmışmı diye bir bakın. Genişletmek için tıkla... Düzgün bağlanmış şekilde ama hala aynı hatayı veriyor.
watnelas dedi: Kablo düzgün bağlanmışmı diye bir bakın. Genişletmek için tıkla... Düzgün bağlanmış şekilde ama hala aynı hatayı veriyor.
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Monitörün menüsünden input Signal'i DP olarak seçin.
P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #5 watnelas dedi: Monitörün menüsünden input Signal'i DP olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala olmuyor.
watnelas dedi: Monitörün menüsünden input Signal'i DP olarak seçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef hala olmuyor.
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor.
pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... DP nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi ?
pidipi dedi: Maalesef hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... DP nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi ?
P pidipi Decapat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 11 28 Ağustos 2023 #8 watnelas dedi: Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. musa67musa dedi: DP'nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum.
watnelas dedi: Muhtemelen kablo veya girişlerden kaynaklıdır aklıma başka bir şey gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. musa67musa dedi: DP'nin ekran kartına bağlı olduğundan eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum.
musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 458 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #9 Dahili bir gpu nuz varsa kartı anakarta takmayı deneyin. pidipi dedi: Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çalışmaz ki zaten onu çıkarmanız lazım.
Dahili bir gpu nuz varsa kartı anakarta takmayı deneyin. pidipi dedi: Yardımın için teşekkür ederim yakın zamanda yeni kablo ile deneyeceğim. Oraya bir şey yerlestirmisler baglayamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman çalışmaz ki zaten onu çıkarmanız lazım.
watnelas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #10 Soket koruyucu onu çıkartıp takın DP kablosunu yoksa anakarttanmı görüntü almaya çalışıyordunuz?