ASUS TUF Gaming A15 (2023) 1FA507NUR-LP036-Gaming alınır mı?

Bütçe
20 ila 30 bin

LekiPieris

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler ASUS TUF Gaming A15 (2023) | For-Gaming | Laptops | bunu almayı düşünüyoruz, bütçeyi arttıramıyorum. Sizce değer mi bu kadar yüksek almak, ısınma sorunu olur mu? Daha az ısınması ve dolayısıyla daha iyi performans göstermesi için daha düşük bir laptop almayı da düşünüyorum çünkü bütçenin biraz üstünde. ASUS TUF Gaming A15 (FA506NC-HN048-Gaming) | For-Gaming | Laptops | bunu da alabilirim çünkü hem cebimde para kalıyor hem de ısınma problemi yaşanmaz. (yani daha az ısınır daha güçsüz olduğu için. Kasası ne kadar değişik bilmiyorum) RAM'i ise arttıracağım bunu alırsam. Arkadaşta olduğu ve memnun kaldığı için ASUS düşünüyorum önerilerinize açığım, bütçem 20-30 bin arası ancak 27 binin üstüne çıkmayı pek de istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler ASUS TUF Gaming A15 (2023) | For-Gaming | Laptops | bunu almayı düşünüyoruz, bütçeyi arttıramıyorum. Sizce değer mi bu kadar yüksek almak, ısınma sorunu olur mu? Daha az ısınması ve dolayısıyla daha iyi performans göstermesi için daha düşük bir laptop almayı da düşünüyorum çünkü bütçenin biraz üstünde. ASUS TUF Gaming A15 (FA506NC-HN048-Gaming) | For-Gaming | Laptops | bunu da alabilirim çünkü hem cebimde para kalıyor hem de ısınma problemi yaşanmaz. (yani daha az ısınır daha güçsüz olduğu için. Kasası ne kadar değişik bilmiyorum) RAM'i ise arttıracağım bunu alırsam. Arkadaşta olduğu ve memnun kaldığı için ASUS düşünüyorum önerilerinize açığım, bütçem 20-30 bin arası ancak 27 binin üstüne çıkmayı pek de istemiyorum.
Merhaba hocam. Asus Tuf Gaming A15 RTX 4060' lı versiyonu kullanıyorum. Bizim birader de 4050 olanı kullanıyor. İkimizde son derece memnunuz. Sizin attıklarınıza bakacak olursak; Hocam birinci linkteki RTX 4050 olanı alın bence. Çünkü RTX 3050' de darboğaz sorunu çok oluyor çünkü 4GB VRAM var. Açıkçası almamanız daha iyi olur. RTX 4050 olanın sadece tek dezavantajı içinde bulunan ryzen 7435hs işlemcinin dâhili grafik birimi yok. Buda daha az pil ömrü demek. Tahminimce 3-4 saat. Ama yinede RTX 4050 olanı alın derim.....

Bu hocamın attığı daha mantıklı hatta. Bunu alın bence hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı