ASUS TUF Gaming A15 40.000 TL'ye alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Son düzenleme:

Watt değeri iş görür ama bu fiyata daha iyileri bulunabilir hocam ben bakıp atayım size.

Bir de Hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar alırken garantisi distribütör olması lazım.

Hocam alın gidin bunu https://www.laptop.com.tr/urun/4123...b-140w-16-inc-165hz-qhd-ubuntu-gaming-laptop/

Markası Dell bence bu piyasanın en iyisi ve tüm malzemeleri üst düzey.

Son düzenleme:
Attığınız cihaz kötü değil ama özelliklerine göre pahalı. 140W GPU'su var. 100W ve daha yukarısı alınmalı zaten.
İlk cihazın işlemcisi biraz üzebilir ama 8000 TL kadar daha ucuza da 4060 alınabiliyor.
Üsttekinden daha iyi bir işlemci, 165 Hz %100 sRGB bir ekran.
Daha da iyi bir işlemci ama eksi yan olarak %45 NTSC ekran ve tek M.2 SSD slotu.
Yukarıdakinin biraz daha iyi ama biraz daha ısınan işlemcili ve iki M.2 yuvalısı. Ekran yine %45 NTSC 144 Hz. Depolama 1 TB.
Ve yukarıdakinin i7'li versiyonu. Çok yüksek işlemci ihtiyacınız yoksa pek gerek yok açıkçası.

Dell G15 ve G16'ların iki önemli sorunu var.
1- Dell'in gaming cihazlarının yönetim uygulaması Alienware Command Center bu cihazlarda düzgün çalışmıyor. (Güncelleme gelmiş, eski sürüm yüklenirse sıkıntılı).
2- GPU kendini oyun esnasında 30W'a kilitleyebiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Hocam bu nasıldır. Bir de açıkçası N11'den satın almak istemiyorum attığınız HP laptopun garantisi ithalatçı ve satıcınnın yorumu falan da yok o yüzden kararsız kaldım.

Ana özellikler aynı, ekran da aynı. En fazla Wi-Fi kartı, RAM ve SSD'nin üreticisi değişiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…